Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cotarelo va cancel·lar l'acte de Tarragona per «no tenir les condicions exigibles»

El politòleg madrileny es va negar a realitzar l'acte i que la queixa és per corregir errors d'actuació
El politòleg Ramón Cotarelo va cancelar l'acte perquè la seva estada «no complica amb les condicions mínimes exigibles» | TarragonaDigital.com

 

La fugaç visita del politòleg, publicista i escriptor madrileny Ramón Cotarelo a la ciutat de Tarragona ha portat cua. L'acte fallit que l'intel·lectual va cancel·lar aquest dissabte passat, 14 de juliol, a la plaça del Cronista Sessé ha despertat les més diverses suspicàcies. 

Primer, pel manifest que l'autor ha penjat al seu blog i, segon, per les reaccions del CDR tarragoní —organitzador del no acte —, que ja ha expressat que l'escrit del madrileny «toca amb el racisme més 'tufós' de l'esquerra classista».

 

Cotarelo va voler deixar clar al seu blog que l'acte va quedar anul·lat perquè la seva estada a Tarragona no complia amb les «condicions mínimes exigibles» i no pas perquè estava malalt, tal com s'havia afirmat des del comitè republicà. El CDR, per la seva part, ha volgut justificar-se explicant que, amb aquesta excusa, volien no malmetre la imatge de ningú.

L'estada de Cotarelo «no complia amb condicions mínimes exigibles»

El politòleg de Madrid havia estat convidat a una xerrada organitzada pel CDR de Tarragona, que havia de tenir lloc a les onze del matí a la plaça Cronista Sessé i, segons explica Ramón Cotarelo, la seva estada a Tarragona no complia «amb condicions mínimes exigibles».

 

El madrileny, ferm defensor de la república catalana, va explicar el motiu de l'anul·lació de l'acte en el seu blog. L'hostal on van allotjar els CDR a Cotarelo, segons el politòleg, «el wifi no funcionava i en l'habitació no hi havia ni una taula ni una cadira» i, per aquest darrer motiu, «va treballar a la nit segut a terra». A més, destaca que estava feta la reserva, però que «no estava pagada».

 

El CDR de Tarragona, en resposta a aquestes acusacions, declara en un comunicat que «van pujar a recepció a abonar l'habitació i que li retornessin els diners», però que més tard «reben un missatge de l'hostal on li comuniquen que han rebutjat la devolució dels diners».

 

A més, Cotarelo destaca que la finalitat de la queixa és «per a corregir errors d'actuació», i que no va realitzar l'acte en protesta per un «tractament immerescut i injustificable».

 

El CDR de Tarragona va intentar arreglar el problema

Davant el problema existent amb l'estança de Ramón Cotarelo a Tarragona, el CDR tarragoní va intentar «solucionar el problema», però en intentar-ho, la resposta va ser negativa, ja que «no es pot arreglar de cap manera», declarava una dona que parlava en nom del politòleg. 

 

Així doncs, en aquesta situació es va intentar arreglar el problema d'una altra manera i es va oferir invitar-los a dinar a ell i la seva família. «Una actitud molt típica d'Espanya i que planteja la qüestió de per què voldran independitzar-se d'ella una gent que actuen d'una forma molt típicament hispànica», va expressar Cotarelo en el seu blog.

 

Sobre aquesta frase final, el CDR de Tarragona, en el seu comunicat, expressa que «toca amb el racisme més 'tufós' de l'esquerra classista».

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris