Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Denuncien la presència de rates prop de l'escola de Sant Pere i Sant Pau

Una usuària ha compartit la imatge a les xarxes socials
Una rata morta a una de les voreres properes a l'escola de Sant Pere i Sant Pau. | Cedida

 

Una usuària de Facebook ha denunciat públicament la presència de rates a la via pública en una zona del barri de Sant Pere i Sant Pau, a la ciutat de Tarragona. Segons ha explicat a través de les xarxes socials, la mateixa veïna del barri va poder veure diversos rosegadors molt a prop de la tanca que voreja l'escola pública d'aquest barri. A més, en una de les voreres adjacents, va poder veure una d'aquestes rates mortes —tal com es pot veure a la fotografia que acompanya aquesta notícia i que il·lustra la publicació d'aquesta usuària.

 

La publicació ha tingut força volada a través de Facebook, ja que diversos veïns de Sant Pere i Sant Pau, d'allò més indignats, han compartit el text i la fotografia als seus comptes. Diversos comentaris, resignats, apunten que de rates n'hi ha a tot arreu, però molts d'altres adverteixen del perill que suposen per a la canalla de l'escola pública de Sant Pere i Sant Pau i demanen que s'apliquin fumigacions per tal de mirar d'acabar amb les plagues de rosegadors en aquesta zona de la ciutat.

 

Problemes de rates a Tarragona... però també d'abocadors il·legals

Fa escassos dies, des d'una altra zona de la ciutat de Tarragona també s'alçava la veu a causa de la mala imatge que genera la presència d'un abocador il·legal i també per les conseqüències que pot suposar. Els barris tarragonins de la Floresta, l'Albada i el Parc Riu Clar posaven el crit al cel respecte a l'abocador il·legal que hi ha al Pla Parcial 9 (PP-9), una de les zones d'expansió del pla d'ordenació urbanística municipal de Tarragona, que limita amb aquests tres barris de Ponent de la ciutat.

 

Des de l'Ajuntament de Tararagona era el grup municipal d'Esquerra Republicana qui compartia la queixa dels veïns de la zona. El seu líder, Pau Ricomà manifestava que «malauradament és un tema que està descontrolat, respecte al qual seguim insistint. Els veïns estan absolutament indignitats i nosaltres compartim la seva indignació i treballem per acabar amb aquest problema que es reprodueix a altres indrets de la ciutat per la manca de capacitat i interès del govern PP-PSC per afrontar-lo».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris