NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Denunciat per recollir begut el cotxe de la seva parella èbria a Tarragona

Els fets es van produir la nit de Reis a Tarragona
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

Estrambòtica història, la que va tenir lloc al centre de la ciutat de Tarragona durant la matinada del passat dissabte, 5 de gener, coincidint amb la nit de Reis. Una parella, home i dona, va acabar denunciada per conducció sota els efectes de l'alcohol amb dos vehicles diferents en un episodi peculiar.

 

Es fuga del lloc de l'accident i dona positiu al control d'alcoholèmia

Quan passaven pocs minuts de les dues de la matinada, la Guàrdia Urbana de la ciutat va rebre l'avís que s'havia produït un accident a l'avinguda d'Estanislau Figueras de Tarragona, la via que connecta la Rambla Vella amb la plaça de la Imperial Tàrraco, el centre neuràlgic de l'entrada sud al nucli de la ciutat.

 

En desplaçar-se cap al lloc dels fets, la Guàrdia Urbana no va trobar el cotxe al punt on els havien avisat que hi havia hagut l'accident, sinó que ho van fer, precisament, a la plaça de la Imperial Tàrraco: el vehicle, culpable de la topada amb l'altre cotxe, s'havia fugat just després del xoc que va patir.

 

Com és habitual en un cas d'aquesta mena, la Guàrdia Urbana tarragonina va practicar a la conductora del cotxe, de la marca Opel, un control d'alcoholèmia. El resultat no tan sols va ser positiu, sinó que li va suposar l'obertura de diligències penals en sobrepassar la taxa que així està establerta, per sobre dels 0,60 mg/L.

 

La parella de la conductora també dona positiu en el control d'alcoholèmia

Però per si no n'hi hagués hagut prou, la parella de la conductora que va causar l'accident també va ser denunciada. Minuts després que la Guàrdia Urbana immobilitzés l'Opel a causa del positiu de la dona, va ser avisada la seva parella perquè acudís a la comissaria de la Guàrdia Urbana de la ciutat a recollir el vehicle.

 

En presentar-s'hi, però, també li van practicar les proves d'alcoholèmia que, sorprenentment, també van donar positiu. La Guàrdia Urbana li va haver d'obrir una sanció administrativa. Així doncs, home i dona van quedar-se amb els dos vehicles immobilitzats i amb les respectives sancions, una d'elles de caràcter penal, per conduir sota els efectes de l'alcohol.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris