Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament de Tarragona arranjarà amb 32.000 euros un local per l'Associació Gitana de Campclar

El consistori tarragoní ha licitat les obres de remodelació del local, ubicat al carrer riu Brugent del barri
Imatge del local que l'Ajuntament arranjarà per l'Associació de Gitanos de Campclar. | Ajuntament de Tarragona

 

L'Ajuntament de Tarragona arranjarà amb 32.000 euros un local municipal del carrer Riu Brugent del barri de Campclar. El motiu, oferir un espai per a l'Associació Gitana del barri. El consistori ha licitat les actuacions i l'empresa adjudicatària tindrà un total de dos mesos per acabar les obres de l'espai, que compta amb 213 metres quadrats i antigament acollia la seu de l'Institut de Serveis Socials (IMSS)

 

El local municipal del bloc número quatre del carrer Riu Brugent havia estat ocupat, anteriorment, per l'IMSS. Actualment es trobava en desús, principalment pel seu mal estat. De fet, el Departament d'Enginyeria Industrial del consistori va informar, el 30 d'agost de 2017, de les males condicions de l'espai, construït l'any 1980. 

 

Un local a Tarragona amb sis estances i quatre lavabos

El local que tindrà properament l'Associació Gitana de Campclar disposa de sis estances, quatre lavabos, dos magatzems, passadís, distribuïdor i zona de pas. Per culpa de la situació de l'edifici, l'Ajuntament haurà d'arranjar tots els espais.

 

Les principals actuacions que es duran a terme tenen a veure, primer, amb la neteja, doncs es tracta d'un local que està en desús des de l'abril de 2012, quan l'Institut de Serveis Socials va tornar l'adscripció, segons ha informat el Departament de Béns de l'Ajuntament. D'altra banda, s'enderrocaran i se substituiran tots els sanitaris existents, a més d'anul·lar l'actual sistema elèctric i d'aigües

 

L'empresa adjudicatària també haurà de renovar les finestres i les portes i pintar i enguixar totes les parets. D'aquesta manera, l'Ajuntament té l'objectiu que l'Associació de Gitanos pugui desenvolupar sense problemes els diferents tallers que du a terme. 

 

Les obres del local podrien acabar abans de 2019

Les obres d'adequació del local municipal ubicat al barri de Campclar podrien acabar abans que finalitzi el 2018. Les empreses interessades tindran temps fins al dia 11 d'octubre per presentar les seves ofertes. Després, l'Ajuntament escollirà la seleccionada basant-se en un criteri únic de costos. 

 

El contracte d'obres té una durada de dos mesos, per aquest motiu, és possible que les actuacions finalitzin abans del mes de gener, sempre que l'adjudicació vagi acord amb el calendari plantejat. Amb l'arranjament d'aquest local, el consistori dóna resposta a la demanda d'una entitat que, com moltes altres de la ciutat, no disposa a hores d'ara d'un espai adequat per dur a terme les seves activitats. 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris