Reobren les escales del Miracle de Tarragona després de reforçar el mur de l'Amfiteatre

S'havien tancat la setmana passada per «precaució», en comprovar que hi havia perill de col·lapse | S'han col·locat puntals al mur i a la volta del monument
Les escales del Miracle de Tarragona han reobert aquest dilluns després dels treballs per reforçar el mur de l'Amfiteatre. | Ajuntament de Tarragona

 

L’Ajuntament de Tarragona ha reobert aquest dilluns les escales del Miracle, situades damunt d’una de les voltes de l’Amfiteatre romà. L’espai es va tancar dimecres de la setmana passada per reforçar un mur i una volta del monument, que també està clausurat al públic arran d’un informe tècnic que alerta del seu deteriorament. Segons el consistori ha estat una actuació preventiva, que es completarà en les properes setmanes amb un reforç addicional del mur i la reparació del canal d’aigües residuals.

El reforç del mur de l'Amfiteatre permet reobrir les escales del Miracle

Les escales del Miracle, que es van tancar la setmana passada pel perill de «col·lapse» del mur de l'Amfiteatre, han reobert aquest dilluns. Això es deu als treballs d'estintolaments realitzats durant el cap de setmana. S'han reforçat les parts detectades amb inestabilitat, amb l'objectiu d'evitar l'agreujament de la patologia constructiva. El consistori ha titllat les obres de «cautelars». 

L'actuació s'ha centrat en dos punts. D'una banda, el mur que separa les escales de l'Amfiteatre. De l'altra, el tram d'escales que passa per sobre d'una volta del monument, molt deteriorada segons l'informe presentat la setmana passada pel consistori. Els treballs continuaran les pròximes setmanes amb un reforç addicional del mur i la reparació del canal d'aigües residuals, entre altres. 

També et pot interessar: 

"❗La 'Robin Hood' tarragonina: la funcionària que inflava prestacions per «ajudar els altres»" "🐦Tarragona continua la seva lluita contra la sobrepoblació de coloms"