Reparada la coberta del pou de la plaça del Rei a la Part Alta de Tarragona

La coberta havia estat trencada el passat 22 de setembre a causa d'una bretolada
Els tècnics municipals han substituït l'òcul de vidre que es va trencar al setembre per una coberta d'acer amb una trapa. | Cedida

 

L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que els tècnics municipals han procedit a tapar novament el pou de la plaça del Rei, a la Part Alta, la coberta del qual havia estat trencada el passat 22 de setembre a causa d'una bretolada.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En concret s'ha col·locat una coberta d'acer amb una trapa. Durant els dies de preparació d'aquest material, l'accés a les proximitats del pou, entre 'La Geladeria' i el restaurant 'ANTIC', havia estat barrat amb una tanca perimetral.

El pou de la plaça del Rei es va habilitar als anys 90 del segle passat, amb l'objectiu que, mitjançant un òcul de vidre, la ciutadania pogués contemplar un mur de tancament romà situat a prop d’un metre de profunditat.

«Algunes persones van pujar i van saltar sobre el vidre»

El passat 24 de setembre, el conseller de Patrimoni de l'equip de govern tarragoní, Hermán Pinedo, anunciava que el vidre que cobreix el pou, envoltat per una tanca de protecció, havia cedit completament, deixant un gran forat al descobert.

Segons Pinedo, el trencament de l'òcul s'hauria produït perquè «algunes persones van pujar i van saltar sobre el vidre».

"‼ Manifestació a SPiSP per reclamar més inversions i més seguretat al barri" "❗⚠ ALERTA: Roba i abusa sexualment d'una dona al centre de Tarragona"