Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Repsol acaba la parada de l'àrea combustibles

S'han destinat 30 milions d'euros per tal de millorar la competitivitat de les instal·lacions
Repsol ja ha finalitzat la parada de l'àrea combustibles | Repsol

 

Repsol ha conclòs aquest mes de juliol la parada de l'àrea combustibles del Complex Industrial de Tarragona. La inversió realitzada en aquestes tasques de millora i manteniment ha estat de 30 milions d'euros i els treballs previs es van preparar durant dos anys.  

 

S'ha portat a terme la inspecció de 480 equips, 170 línies i 270 vàlvules de seguretat. En aquests treballs s'han fet tasques d'inspecció, manteniment, innovació tecnològica i medi ambient, així com diverses tasques de reparació i neteja d'equips. 

1.800 persones per a millorar la parada de l'àrea de combustibles

Als moments de màxima afluència s'hi han registrat un total de 1.800 persones per tal de millorar la competitivitat de la parada. D'aquesta manera, han treballat a la vegada més de 4.000 persones a l'àrea combustibles, un volum de persones i treball equivalent a 400.000 hores per home. 

 

A més de les 2.700 persones habituals, una mitjana diària de 1.200 persones han passat pel Complex Industrial de Tarragona, comptant personal de Repsol i d'empreses que hi col·laboren, un total de 92 de l'àmbit territorial de Tarragona. Repsol ha tractat que les empreses i els treballadors dels voltants fossin els qui participessin en aquest projecte. Fins a 528 persones empadronades a municipis tarragonins han treballat de manera eventual en aquesta parada.

Cal remarcar que la parada s'ha realitzat sense incidències ambientals en cap dels casos. Així, ni el procés de parada de les unitats, ni els treballs de parada ni la posada en marxa que s'està fent en aquests moments han resultat nocius pel medi ambient. 

 

Un aprovat en seguretat a la parada de l'àrea de combustibles de Repsol

A més, hi ha un balanç positiu en matèria de seguretat. S'han dut a terme diversos cursos de formació i prevenció específica per a aquells treballadors que han participat en la parada, llevat que Repsol valora molt la seguretat dels seus empleats. A més d'aquesta formació, també hi ha hagut una de complementària en l'àmbit de la seguretat, d'un total de 30.000 hores. 

 

Tal com destaca Repsol, la seguretat no és cosa d'un dia, sinó d'un llarg camí que s'ha de recórrer dia a dia i s'ha de procurar vetllar per tothom en tot moment. Per això, un grup de coordinació de seguretat de més de 120 tècnics ha fet una feina clau per a cuidar i respectar l'entorn natural. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris