Rescaten a la platja de l'Arrabassada un jove que havia saltat des de les roques

Ha saltat quan ja es feia fosc i Salvament Marítim ha tingut problemes per acostar-s'hi, a causa fort onatge
Imatge d'arxiu d'una llanxa de Salvament Marítim | TarragonaDigital.com

 

Cap a tres quarts de nou del vespre, els serveis d'emergència han rescatat un jove que havia saltat al mar en una zona rocosa de la platja de l'Arrabassada, a la ciutat de Tarragona. A causa del mal oratge, l'home no ha pogut sortir de l'aigua nedant i Salvament Marítim s'ha desplaçat en llanxa fins al lloc dels fets.

Segons informa l'edició digital del Diari de Tarragona, diverses persones que eren a terra li han llençat un flotador i, finalment, el jove ha pogut ser rescatat i evacuat a la platja, on ha estat atès pels serveis mèdics. Tot i que es trobava bé, ha estat traslladat a un centre hospitalari per sotmetre's a una revisió.

El fort onatge ha fet difícil l'apropament a les roques

El fort onatge que hi havia aquest vespre a la costa tarragonina ha dificultat, en primera instància, les tasques d'aproximació i salvament.

A la platja de l'Arrabassada s'hi han desplaçat els Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana, la Creu Roja i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més de Salvament Marítim.

 

Al juliol un noi va resultar ferit en saltar des de les roques del Miracle 

El passat mes de juliol, concretament el dia 19, un jove va quedar ferit després de saltar des de les roques de la platja del Miracle. El ferit i altres nois de la seva edat estaven saltant des d'una zona perillosa de les roques del Miracle, concretament des de la part del Fortí de la Reina. Malgrat que els joves van ser alertats que saltar des d'aquell punt al mar estava prohibit i que, a més, era perillós, finalment un d'ells va acabar saltant i va quedar ferit. El noi va haver de ser rescatat per una embarcació de la Creu Roja, que va donar-li assistència mèdica. 

A causa del succés, la Guàrdia Urbana de Tarragona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc dels fets. La Guàrdia Urbana va obrir un expedient sancionador als nois per incomplir la normativa. 

"Les mesures de seguretat adoptades al Camp de Tarragona arran dels atemptats" "L'ONG Óscar Romero Tarragona-Reus fa 3 anys que treballa a Guatemala"