Carnaval Tarragona 2020: Botifarra d'ou per Dijous Gras al Mercat Central!

L'aplicació Som Comerç TGN ja permet reservar menjar per emportar

Amb la prohibició d'obertura dels locals de restauració, l'opció de menjar de restaurant a casa és atractiva

L'emergència sanitària ha donat una empenta a la digitalització. De la nit al dia, les empreses es van veure obligades a reinventar-se i els consistoris a oferir eines als comerços per intentar ajudar-los durant el confinament. La conselleria de Comerç de Tarragona va tirar endavant l'aplicació per a mòbils Som Comerç TGN, una iniciativa que va néixer amb l'objectiu d'impulsar el comerç local i digitalitzar el sector en un moment en què era més imprescindible que mai. L'aplicació, en format IOS i Android, és molt senzilla d'utilitzar tant per als usuaris com per als mateixos comerciants, que a més quan passen a formar-hi part reben una formació per poder treure-li el màxim rendiment.

Ara, l'aplicació Som Comerç ha inclòs una nova funcionalitat que permetrà reservar menjar per emportar. En aquests moments el sector de la restauració està passant molts problemes a causa de la prohibició de la seva obertura, i l'opció de servir menjar a domicili és l'única que els permet sobreviure, pel que aquesta nova funcionalitat és una eina més per donar suport al comerç local.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aquells que ja tinguin l'aplicació Som Comerç TGN descarregada als telèfons mòbils, només hauran d'actualitzar-la per gaudir d'aquesta nova funcionalitat. A més d'aquesta nova funció, l'app permet consultar informació sobre els establiments adherits, com la seva localització i productes, o descomptes, promocions i ofertes personalitzades. Per connectar-se a un comerç, també s'hi pot accedir escanejant el seu codi QR. Tota la informació sobre l'aplicació Som Comerç TGN, tant per a comerciants com per a usuaris, la trobareu consultant la seva pàgina web.