Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Treballadores d'un restaurant de Tarragona denuncien amenaces per portar el llaç groc

Han rebut una postal on se'ls diu «nazis colpistes»
Treballadores de Gli Italiani rep una postal amenaçadora per portar el llaç groc. | Google Maps

 

Treballadores del restaurant Gli Italiani denuncien haver rebut una carta d'amenaça per portar el llaç groc. Així ho denuncia el Comitè de Defensa de la República (CDR) del barri de l'Eixample de Tarragona a través del seu compte de Twitter. Les empleades d'aquest establiment, ubicat al carrer del Taquígraf Martí número 7, denuncien haver rebut una postal dirigida «a la dels llaços grocs». 

 

L'autor comença la carta escrivint que «espero que amb els llaços grocs només tinguis clients independentistes» i que «jo no t'entraré més al negoci». L'emissor segueix l'amenaça titllant la o les treballadores de «nazi colpista» i continua assegurant que «t'hauria de fer vergonya defensar uns delinqüents». Finalment, l'autor de la postal acaba amenaçant dient que «ja veuràs com hauràs de tancar, nazis independentistes». 

 

Imatge de la postal que han rebut a l'establiment. | CDR Eixample Tarragona

 

El tuit del CDR Tarragona Eixample on es denuncia l'amenaça rebuda al restaurant Gli Italiani ha rebut nombroses respostes que donen suport a les treballadores d'aquest establiment. Alguns usuaris asseguren que són clients «per la qualitat i el bon tracte» i que «fan uns entrepans sensacionals». D'altres asseguren que després del succés, visitaran l'establiment.

Laia Estrada denuncia l'amenaça al restaurant Gli Italiani

La regidora de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona Laia Estrada ha condemnat l'amenaça a través del seu compte de Twitter, en una piulada on recorda l'amenaça que va rebre un fruiter tarragoní pel mateix motiu, dur el llaç groc. «Després de la fruiteria Ton, ara i toca al restaurant Gli Italiani, també del barri de l'Eixample de Tarragona: una carta anònima amenaçadora per posar llaços grocs!», escriu la cupaire, i continua dient que «qui no vulgui que no hi vagi, es perdrà els millors àpats i esmorzars amb un servei encantador!». 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris