NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Els trens de Rodalies circulen amb vora mitja hora de retard a Tarragona

Ho han anunciat des de la companyia operadora a mitja tarda d'aquest dissabte, 9 de març
Una incidència tècnica està provocant importants retards a algunes línies de Rodalies | Twitter

 

Tarda de problemes als trens, la d'aquest dissabte, dia 9 de març. Segons ha informat Rodalies de Catalunya a través de diverses piulades a les xarxes socials, una incidència tècnica que s'ha produït a les instal·lacions de Renfe a Tarragona està causant alguns retards a les línies que passen per l'estació central de la ciutat, és a dir, l'R-14, l'R-15 i l'R-16. 

 

Aquesta és una de les piulades que n'informa a través de Twitter:

 

 

Segons Rodalies de Catalunya, doncs, les afectacions per retards als seus trens de la tarda i vespre d'aquest dissabte, 9 de març, poden superar els 25 minuts. Hores d'ara, més enllà de la informació que hi ha una incidència a les instal·lacions de Tarragona, es desconeix quins són els fets que, amb concreció, provoquen aquests notables retards als trens que van o que venen de Barcelona, Tortosa, Riba-roja d'Ebre o Lleida.

 

Setmana d'anuncis de millores a la línia R-16

Tot plegat afecta, entre altres, una R-16 que ha estat notícia aquesta setmana. L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha licitat les obres de millora del ramal ferroviari entre Tortosa i l’Aldea, al Baix Ebre, per on circulen els serveis de la línia R16 de Rodalies. L’actuació permetrà renovar la via amb la instal·lació d’un nou carril en els més de tretze quilòmetres de tram i la substitució de més de 3.000 travesses. El pressupost de les obres supera els 960.000 euros i s’ha establert un termini d’execució de quatre mesos.

 

Recentment, Adif també ha adjudicat el desmantellament de l'enclavament i els serveis ferroviaris que estan situats als terrenys de l'antiga via de Tortosa, al centre de la ciutat, entre el pas de vianants de l'estació i el parc Teodor González. L'actuació és el pas previ perquè l'Ajuntament pugui adquirir els solars i desenvolupar-hi el pla de millora que preveu el POUM.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris