NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

Expectació a Tarragona davant la retirada del cartell d'Eroski de Parc Central

A primera hora de la tarda operaris retiraven el nom del supermercat d'una tanca publicitària al centre comercial Parc Central
Desmuntatge de la tanca publicitària de l'Eroski al Parc Central | TarragonaDigital.com

 

Tarragona continua dient adéu a l'Eroski, un nom que era quelcom més que un hipermercat pels veïns i veïnes de la ciutat. La tarda d'aquest dimecres, 7 de novembre, a la façana del centre comercial Parc Central que té l'accés a l'aparcament per Ramon i Cajal, operaris procedien al desmuntatge de la tanca publicitària amb el nom d'Eroski, un dels darrers vestigis del pas de la cadena per la ciutat.

 

Al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, diversos conductors, que accedien al centre de la ciutat des dels barris de ponent o d'altres poblacions al sud de Tarragona, alentien la seva marxa per veure el desmuntatge. I és que Eroski ha passat 21 anys a la ciutat i, com dèiem, s'havia transformat més en un punt de referència geogràfic que no només en una botiga. L'antic supermercat va tancar definitivament el passat 12 de setembre. Així, Eroski va vendre al grup Bonpreu el seu local de 3.000 metres quadrats de superfície de supermercat, a banda dels magatzems i les oficines i els catalans prenien el relleu a la cooperativa basca que deia adéu a Tarragona.

 

Una setmana per l'obertura de L'Esclat

L'hipermercat de capital català té prevista l'obertura pel pròxim 14 de novembre i es tractaria del quart establiment de Bonpreu a la ciutat darrera del de Sant Salvador, el de Campclar i el de l'avinguda Catalunya. 

 

El grup Bonpreu anunciava, a meitats del passat mes d'octubre, que buscava entre 20 i 30 treballadors més per completar una plantilla en la qual es mantenien els 50 empleats que heretava d'Eroski. El personal que se cercava era de tots els perfils, des de personal de caixa, de magatzem o per les seccions de producte fresc, tant a jornada completa com a parcial.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris