Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Jutgen dues persones per tenir i vendre més de 28.000 retoladors falsificats a Tarragona

Les dues persones han sigut processades per l'Audiència Provincial de Tarragona
Caixes amb els retoladors falsificats trobats al Polígon Francolí de Tarragona | Cedida

 

A causa de les queixes rebudes a una important empresa internacional de productes de papereria, es van descobrir un total de 28.800 retoladors falsificats de la marca Maped a Tarragona. A partir d'aquest fet, s'han processat a dues persones responsables del delicte a l'Audiència Provincial de Tarragona.

 

28.000 retoladors falsificats a Tarragona

Tot va començar quan l'empresa multinacional Maped, va rebre moltes queixes del mal funcionament d'uns dels retoladors que produïa. En aquesta línia, l'empresa va decidir investigar, de manera privada, quina era la causa fins que va arribar a l'origen del problema. Va resultar que els retoladors, pels quals els usuraris es queixaven, resultaven ser falsificats i per tant, no els havia comercialitzat l'empresa.

 

Aquests retoladors falsificats van ser trobats en una nau del Polígon Industrial Francolí, de Tarragona. Un total de 1.200 caixes amb 28.800 retoladors falsificats provinents de la Xina i que reproduïen als que ven l'empresa francesa Maped, van ser trobats en aquesta nau en una intervenció policial.

 

L'Audiència de Tarragona ha processat dos responsables

La sessió segona de l'Audiència Provincial de Tarragona, ha confirmat el processament de les dues persones responsables que van ser identificades al febrer de l'any 2016. D'altra banda, el magistrat manifesta que aquesta investigació es va originar a partir d'un investigador privat que havia contractat l'empresa Maped. Aquest professional va dictaminar que l'empresa Meililia SL, estava vinculada amb la nau del polígon industrial de Tarragona. Aquesta empresa és la dels encausats per aquest delicte.

 

En el moment que els cossos de seguretat van entrar a la nau, el 17 de febrer de 2016, van trobar el miler de caixes amb el producte falsificat i a dos responsables d'una empresa que tenia la nau en la seva propietat, a més dels treballadors. Encara que aquestes dues persones identificades estaven allà durant els registres policials, manifesten que no tenien res a veure amb la quantitat dels retoladors falsificats.

 

Els treballadors que es trobaven a la nau en el moment de la intervenció policial, van donar a conèixer que la nau pertenia a l'empresa Meililia SL i que per tant, era l'encarregada de facturar la compra dels retoladors falsificats. A partir d'aquí el personal de policia va iniciar una investigació sobre aquest cas.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris