Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Maroto afirma que el govern espanyol donarà suport a la llei de xarxes tancades pel sector químic

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme ha visitat l'Ajuntament de Tarragona
La ministra María Reyes Maroto ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament de Tarragona. | Dídac Montoliu

 

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, María Reyes Maroto, ha visitat la tarda d'aquest dimecres, 25 de juliol, l'Ajuntament de Tarragona, on ha sigut rebuda per l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i l'equip de govern municipal. Maroto ha firmat al llibre d'honor i ha rebut una nina d'ivori i un peluix del Tàrracus de mans de Ballesteros.

 

El govern espanyol recolzarà la llei de xarxes tancades pel sector químic

En roda de premsa la ministra ha anunciat el suport del nou govern espanyol a la proposició de llei d'Esquerra Republicana sobre les xarxes tancades. Es tracta d'una notícia llargament esperada pel sector Químic de Tarragona, que fa anys que lamenta els alts costos energètics que ha d'assumir per mantenir l'activitat i que pot arribar a suposar un sobrecost del 25% del preu al que paguen l'energia altres competidors dins la Unió Europea. Les xarxes tancades impliquen que és la mateixa indústria qui genera l'energia, la distribueix i la consumeix.

 

Així mateix, Maroto ha anunciat però no ha precisat una sèrie de mesures per a fer front al que ha deixat entendre com una frenada en els números de turistes que reben Catalunya i Espanya. «Es tracta», ha dit la ministra, «d'ampliar les experiències de les quals poden gaudir els nostres visitants». Maroto ha defensat que el PSOE sempre ha donat suport a la llei des del Congrés, mentre que era el PP qui s'hi oposava. 

 

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme ha visitat l'Ajuntament de Tarragona. | Dídac Montoliu

 

Reyes Maroto visita la fàbrica Europastry, a Vallmoll

María Reyes Maroto ha visitat, durant aquest dimecres, la fàbrica Europastry de Vallmoll. Primer, però, la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme ha passat per l'Ajuntament de Vallmoll, on ha signat el llibre d'honor. A continuació la comitiva s'ha dirigit a Europastry, una de les principals empreses del sector alimentari, i han visitat la planta de producció de la línia 'PanBurguer', especialitzada en pans d'hamburguesa. 

 

María Reyes Maroto insta als taxistes de Barcelona a dialogar

D'altra banda, la ministra ha fet declaracions respecte la vaga de 48 hores del sector del taxi a Barcelona, que ha començat aquest dimecres. Maroto afirma que creu que els enfrontaments que hi ha hagut entre els taxistes i els conductors d'empreses com Uber o Cabify durant aquesta primera jornada de vaga «són casos molt concrets». Maroto ha defensat el dret de vaga dels taxistes, però els ha instat a dialogar i treballar perquè puguin conviure «els dos models», el dels taxis i el de les VTC. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris