Una dona gran pateix una estirada de collaret al carrer Adrià de Tarragona

La dona tornava cap a casa quan un jove va acostar-se i va estirar-li del collaret, d'or macís | L'estirada va provocar-li marques al coll
Una dona d'edat avançada va patir aquest dimecres un robatori amb violència al carrer Adrià. | Google Maps

 

Una dona d'edat avançada va patir aquest dimecres a la tarda un robatori amb violència al carrer Adrià de Tarragona. La dona tornava cap a casa quan, de sobte, un jove se li va acostar i li va arrencar el collaret. La víctima, que gairebé cau a terra, va quedar-se en xoc. Una altra dona que passejava pel carrer va veure els fets i va començar a empaitar el lladre, que finalment va fugir amb el botí. 

 

 

Una dona gran pateix un robatori amb violència al centre de Tarragona

Passaven minuts de les vuit del vespre quan una dona d'entre 70 i 80 anys estava a punt d'entrar a casa seva al carrer Adrià. Es tracta d'un cèntric carrer de Tarragona, ubicat a tocar de la Rambla Nova de la ciutat en el seu tram superior. De sobte, un jove se li va acostar pel costat i li va arrencar el collaret que duïa amb totes les seves forces. 

 

La dona va quedar paralitzada i va demanar ajuda a les persones que passejaven per aquesta via. Ni tan sols els presents se'n van adonar del moviment del lladre, que va començar a córrer tan bon punt va fer-se amb el collaret. Afortunadament, una dona va veure els fets i el va començar a empaitar, però no va poder agafar-lo. 

 

El lladre, Rambla avall amb el collaret d'or macís

«És un collaret d'or macís que vaig fer amb diferents joies que tenia a casa». Aquesta va ser la explicació que la dona va donar als agents de la Guàrdia Urbana, que després d'uns minuts van arribar fins al lloc. La testimoni que havia perseguit al lladre va explicar als agents que es tractava d'un jove d'uns 23 anys, prim, amb el cabell castany i que duïa una samarreta blanca i uns pantalons curts beix. 

 

El lladre havia marxat corrents Rambla avall davant la sorpresa de diverses persones, que van acostar-se a la dona gran per saber si estava bé. «Com ho he de fer per denunciar? Estic sola, i no n'entenc d'assegurances ni denúncies», es lamentava la víctima, que finalment no va voler ser atesa per una ambulància malgrat les marques de l'estirada al coll. 

 

També et pot interessar: 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Marc
MENAS
Da igual
I ara qué? Us penseu que el trobareu? Anirà a qualsevol comerç de venda d'or i li donaràn el que sigui.