Entren a robar a l'església de la Trinitat de la plaça del Rei de Tarragona

Mossos d'Esquadra es troba en «fase d'investigació» del furt | Sembla que els assaltants només es van emportar «part de les almoines»
Imatge de l'església de la Trinitat a la plaça del Rei de Tarragona. | Google Maps

 

La matinada del diumenge 22 a dilluns 23 de juliol, uns desconeguts van entrar a l'església de la Trinitat a la plaça del Rei de Tarragona. Els assaltants, segons informació dels Mossos d'Esquadra que es troba investigant el robatori, s'haurien emportat «part de les almoines».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els presumptes lladres haurien entrat a l'església «per una porta lateral del carrer Santa Anna que van rebentar». Segons fonts pròximes a la Trinitat, «de quatre caixes de sants, només van obrir una i on van regirar hi havia sobres amb diners que no van trobar» . Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas com «un robatori amb força».

 

Tot apunta, a l'espera de la confirmació final del rector de la parròquia, que «els lladres només s'haurien emportat part de les almoines que haurien trobat». El mossèn que va detectar el robatori és el substitut del titular de la parròquia perquè aquest es troba «de vacances».