ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

La Salle de Tarragona viu un dissabte envoltat de famílies que van conèixer l'escola

Van ser molts els pares i mares que van acudir a la jornada per tal de conèixer el centre
La Salle Tarragona va celebrar la seva jornada de portes obertes aquest dissabte 23 de febrer | Àngel Ullate

 

Aquest cap de setmana, La Salle de Tarragona ha celebrat la seva jornada anual de portes obertes per tots aquells pares i mares que volien conèixer el centre. Van ser desenes d'aquests els que es van interessar en la institució per a matricular als seus fills i filles el curs vinent. El curs de P3 va ser el que més públic va presentar, ja que és el que té una demanda més elevada.

Un dels pares mirant el treball realitzat per alumnes del centre | Àngel Ullate

 

A les 10.00 hores del matí va començar la jornada i ja es podien comptar més d'una vintena de persones. A mesura que avançava el dia, el nombre anava augmentant, fins a arribar a triplicar-se. Els assistents van conèixer totes les instal·lacions, visitant els pavellons de les diferents etapes, entrant a les aules, veient el funcionament de l'escola i fent preguntes sobre les seves inquietuds al professorat. Les famílies interessades en ESO també van visitar l'aula STEAM i van poder comprovar els projectes de robòtica que realitzen els alumnes. A més, es va fer un tast dels menús que s'ofereixen habitualment al menjador de l'escola.

 

Famílies durant la jornada de portes obertes de La Salle Tarragona | Àngel Ullate

 

Es va oferir a tots els pares i mares una visita guiada en la qual se'ls va explicar les metodologies educatives utilitzades al centre. Durant tot el matí petits i grans van poder passejar amb un trenet per dins les instal·lacions del col·legi i visitar els patis, les pistes esportives, l'hort i l'espai de natura.

 

Un dels protagonistes d'aquest discurs va ser la llengua anglesa. La Salle Tarragona ofereix programes educatius en anglès, comptant amb un personal docent altament qualificat per tal d'impartir classes íntegrament en aquesta llengua.

 

Famílies visitant l'aula de música de La Salle de Tarragona | Àngel Ullate

 

L'escola també ofereix visites concertades

Per aquelles famílies que vulguin conèixer amb major profunditat algun dels cursos en concret, s'ofereixen visites guiades del 25 de febrer al 8 de març. Aquestes s'han de sol·licitar amb antelació a través de la pàgina web de l'escola. Els horaris són els següents:

 

— Educació Infantil: cada tarda de dilluns a divendres a les 15.15 hores, a excepció dels dimecres, i els divendres també a les 16.00 hores.

— Educació Primària: cada tarda de dilluns a divendres a les 15.00 hores, a excepció dels dimecres.

— ESO: cada tarda de dilluns a divendres a les 15.00 hores, a excepció dels dimecres.

— Batxillerat: cada tarda de dilluns a divendres a les 15.00 hores, a excepció dels dimecres.

 

Altres jornades de La Salle

Els pròxims dies també se celebraran les jornades de portes obertes de dos dels altres centres. La Salle Tic-Tac oferirà visites durant tot el mes de març. Una aposta de la institució que acull a nens i nenes d'entre 1 i 5 anys. D'altra banda, La Salle Torreforta obrirà les seves portes el dia 9 de març.

Famílies als passadissos de La Salle Tarragona durant la jornada de portes obertes | Àngel Ullate

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris