Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Salle de Tarragona suspèn les classes d'infantil a causa del temporal

A causa de les afectacions de la pluja el centre s'ha vist obligat a suspendre les classes de dijous per als més petits
Col·legi la Salle de Tarragona | cedida

 

La Salle de Tarragona ha anunciat la suspensió de les classes d'educació infantil com a conseqüència de les afectacions que ha provocat el temporal al centre.

 

Les intenses pluges que han afectat la ciutat de Tarragona durant les darreres hores han provocat desperfectes i inundacions a algunes de les zones del centre. La més afectada ha estat la zona destinada a les aules d'Educació Infantil, i per aquest motiu s'ha decidit suspendre les classes de cara a demà, dijous 11 d'octubre.

 

Pel que fa a la resta d'etapes educatives, els alumnes podran assistir al centre amb normalitat, si bé des del centre s'avisa als pares que, els alumnes d'Educació Primària que utilitzen el servei d'acollida matinal, s'ubicarà de manera excepcional a les aules de Cicle Inicial; és a dir, a la planta baixa del pavelló Sant Fructuós.

 

Durant la tarda d'aquest dimecres 10 d'octubre, un fort aiguat ha afectat la ciutat de Tarragona; ha tingut especial incidència al voltant de les cinc de la tarda, horari habitual en què acaben les classes els alumnes de primària. En aquest sentit, des de la Salle de Tarragona, s'ha anat informant els pares a través dels canals de comunicació habitual i les xarxes socials, de tal manera que en tot moment la situació ha estat sota control i s'han fet càrrec dels alumnes que no han pogut ser recollits puntualment.

 

Nou aiguat a Tarragona en menys de 24 hores

Aquest dimecres 10 d'octubre a la tarda, un nou aiguat ha afectat amb molta intensitat la capital del Camp. Una acumulació de pluja que en menys de 24 hores supera de llarg els 200 litres per metre quadrat.

 

Les incidències han estat similars a les de la passada matinada, i a més a més han causat un accident a una motorista, que ha estat ingressada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic greu, després de rebre l'impacte d'un cotxe desfrenat, quedar atrapada, i estar a punt d'ofegar-se per la gran acumulació d'aigua que baixava per la via.

 

Imatge de la tempesta al Camp de Tarragona | Tony

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris