Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El tripulant fugat a la costa de Tarragona pot haver arribat a terra

El tripulant s'hauria llençat del vaixell aquesta matinada
Imatge d'arxiu d'una embarcació de Salvament Marítim | Salvament Marítim

 

Salvament Marítim de Tarragona ha iniciat un dispositiu de cerca el matí d’aquest diumenge, 11 de novembre, per trobar el tripulant d’una embarcació a la Platja Llarga. Segons ha informat Salvament Marítim, a les nou del matí s’ha localitzat un buc ancorat a una milla del moll, però no hi havia el tripulant a bord de l’embarcació que porta el nom de «Brave Comander» i és d'origen libanès.

 

Salvament Marítim informa que el tripulant hauria desaparegut entre les dotze de la nit i les vuit del matí d’aquest diumenge. En un primer moment, tot indicava que el tripulant s’hauria llençat a l’aigua per fer una immersió, ja que faltava un vestit de busseig a bord, però ràpidament es va plantejar la hipòtesi de la fuga del tripulant i els fets apunten que sigui per raons migratòries.

 

Tanmateix, aquest dilluns, 12 de novembre, la Guàrdia Civil està treballant amb una altra hipòtesi del succés, ja que, com que no van trobar-lo durant la recerca, es plantegen que hagi arribat a la costa de Tarragona nedant.

 

El tripulant fugat a Tarragona ho hauria fet per raons migratòries

Salvament Marítim ha iniciat, a les nou del matí, la recerca del tripulant de l’embarcació, després de donar l’avís a la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Tarragona i la Policia Local d’Altafulla i de Vila-seca. En la recerca hi ha participat l’embarcació Salvamar Fomalhaut de Salvament Marítim de Tarragona, així com l’embarcació Salvamar Venus de la Creu Roja. En la cerca també hi ha participat l’helicòpter Helimer 219 de Salvament Marítim.

 

Malgrat les tasques de recerca intenses que s’han dut a terme durant el matí d’aquest diumenge, al migdia Salvament Marítim ha donat la recerca per tancada, sense rastre del tripulant que s’hauria llençat a l’aigua des de l’embarcació «Brave Comander». Així doncs, podria no tractar-se d'una immersió marítima, sinó d'una fuga nedant per raons migratòries.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris