La Sant Silvestre arrossegarà talls de trànsit entre el carrer de Trafalgar i el passeig de l'Escullera

Les afectacions començaran a les 17.00 i no acabaran abans de les 18.15 del 31 de desembre
La 16a Cursa BBVA Sant Silvestre 2019, a punt | Joan Alfons López

El rellotge corre ja a la contra per anunciar l'arribada, un any més, de la cèlebre cursa de la Sant Silvestre a la ciutat de Tarragona. La prova esportiva, però, arribarà acompanyada d'una sèrie d'afectacions a la mobilitat i al trànsit durant la tarda del 31 de desembre que l'Ajuntament ja ha comunicat de manera oficial. La gran majoria de talls es concentraran entre les 17.00 i les 18.15 hores del darrer dia de l'any.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Serà en aquella franja horària quan es talli el trànsit rodat a tot el recorregut de la cursa: el carrer de Trafalgar, Pere Martell, Manuel de Falla, l'avinguda de Vidal i Barraquer, Torres Jordi, el passeig Independència, el Moll de Costa i, finalment, el passeig de l'Escullera. L'organització recorda que no hi haurà cap problema per accedir al centre de Tarragona des de l'accés del pont vell del Francolí, tant per l'avinguda de Ramón y Cajal com per l'avinguda Roma.

Prohibit aparcar a Manuel de Falla i Pere Martell a partir del vespre anterior

Els organitzadors de la Sant Silvestre, a més, avisen que sí que caldrà tenir en compte una afectació afegida a partir de les 20.00 hores del dia anterior, el 30 de desembre. No es podrà aparcar en una de les voreres del carrer Manuel de Falla i tampoc en un tram del carrer Pere Martell (el que va del carrer Manuel de Falla a Felip Pedrell).

El recorregut de la Sant Silvestre de Tarragona generarà afectacions al trànsit | Ajuntament de Tarragona

També et pot interessar

"❗'Operació Bon Nadal, Lazis': L'acció de retirada de llaços grocs a Tarragona" "🎅 Elmo, Coco i el Pare Noel visiten els infants ingressats a l'Hospital Joan XXIII"