NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Més de 100.000 persones passen pel «Sea to see» del Parc Central Tarragona

La iniciativa finalitzarà el pròxim diumenge 14 d'octubre
'See to see' submergeix el Parc Central de Tarragona | cedida

 

El Parc Central ha iniciat un seguit d'iniciatives de caràcter pedagògic amb motiu de l'inici del nou curs escolar. L'activitat principal ha estat el «Sea to see», una iniciativa per la qual han passat més de 100.000 persones vingudes de diversos punts del territori tarragoní. Aquesta activitat, que dóna a conèixer el món marí, està destinada tant a infants com a pares i mares. Va començar el passat 1 d'octubre i finalitzarà el pròxim diumenge 14 d'octubre.

 

130.000 persones han passat pel «Sea to see»

El Parc Central de Tarragona ha volgut apostar per un vessant més pedagògic, per aquest motiu està organitzant diverses activitats destinades als més petits de la casa. Per marcar la diferència en comparació a altres superfícies de centres comercials, el Parc Central de Tarragona posarà a disposició dels usuaris exposicions, activitats i tallers. Una de les iniciatives ha estat el «Sea to see», que durant la primera setmana han passat més de 130.000 persones per descobrir els secrets més profunds del fons del mar.

 

'See to see' submergeix el Parc Central de Tarragona | cedida

 

Un submarí i una caravel·la

Amb tallers, exposicions, una caravel·la i un submarí, els infants han anat descobrint les curiositats del fons del mar i encara són a temps d'esbrinar més coses fins aquest cap de setmana. Una de les principals atraccions és el submarí, amb el qual els nens i nenes s'endinsen en aquesta nau com si fossin capitans. Un cop surten del viatge amb el submarí els participants obtenen un diploma. D'altra banda, hi ha una rèplica d'una caravel·la on els nens i nenes coneixen quins van ser els descobriments més importants de la història. Ambdues activitats són gratuïtes i en horari de tarda, excepte dissabte i diumenge.

 

Gran exposició sobre el món marí

Aquesta iniciativa també compta amb una gran exposició sobre el mar. Aquesta mostra està oberta a tot el públic, en l'horari d'obertura del centre comercial. S'hi poden trobar tota mena d'objectes relacionats amb el mar, com per exemple, nusos marins, estrelles de mar, banyes de boira nàutica o astrolabis, entre altres coses. A més, s'exhibeixen dues figures de bussos fetes amb fibra de vidre.

 

El Parc Central de Tarragona, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDiari.cat

 

Un taller de treballs manuals

A banda d'aquestes activitats, a la planta 1 del Parc Central es duen a terme tallers relacionats amb el mar al club infantil 'el Parc'. Tots aquells nens i nenes que ho desitgin, podran realitzar instruments sensorials a partir d'ampolles d'aigua. Aquesta activitat es durà a terme el divendres 12 d'octubre de 16 hores a 21 hores, i el dissabte en el mateix horari i al matí de les 13 hores fins a les 12 hores.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris