Imatge de l'inici de les obres per instal·lar dos semàfors a Cala Romana, a Tarragona

Vigilants privats controlen la seguretat del barri tarragoní de Cala Romana des d'aquest mes de febrer

L'associació de veïns aposta per càmeres amb lectors de matrícules

Una part dels veïns  deCala Romana a Tarragona han dit prou a la situació d'inseguretat, i robatoris, que viuen en els darrers mesos. Per aquest motiu, han impulsat, pels pròxims sis mesos, la contractació d'un servei de seguretat privada. De fet, el servei ja està en marxa i, des d'aquest mateix mes de febrer, hi ha un  vigilant privat pels carrers del barri. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La notícia l'ha avançat el diari 'Més Tarragona' i l'ha confirmat a TarragonaDigital la presidenta de l'associació de veïns de Cala Romana, Gloria Pino. Pino ha explicat que la contractació d'un servei de seguretat privada és d'una part del veïnat i el camí de l'entitat és un altre.

«Apostem per les solucions que ens ha de donar l'Ajuntament»

Segons ha manifestat la presidenta de l'associació de veïns, «vam iniciar el contacte amb els veïns i la persona que feia d’interlocutora amb l’empresa per tal d’ajudar en la difusió d’aquesta iniciativa, però la resposta no va ser majoritària i des de l’AAVV es va creure convenient desvincular-se»

«Nosaltres», ha afegit Pino, «apostem per les solucions  que ens ha de donar l’Ajuntament. Alguns membres de l’associació es van reunir amb Ajuntament i Mossos i es va explicar que hi havia aquesta iniciativa. El barri reclama les càmeres  amb  lectors de matrícules i que s’augmenti la presència dels cossos de seguretat». Els comptes municipals de Tarragona d'enguany compten amb una partida de 200.000 euros per implementar la proposta de les càmeres. Si finalment s'acaben instal·lant, es podrà controlar millor els lladres que entren i surten del barri.