Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Busquen dues parelles per a una sessió fotogràfica remunerada a Tarragona

Concretament, necessiten una de jubilats i una altra d'entre 40 i 50 anys
L'empresa Càsting Tarragona busca dues parelles per a una sessió de fotografies | CÀSTING TARRAGONA

 

Aquest dimecres, 18 de juliol, l’empresa Càsting Tarragona ha publicat al seu perfil de Facebook una nova oferta de feina on es busca a diverses persones de la zona per dur a terme una sessió de fotografies pels voltants del municipi tarragoní.

 

S’ha previst que la sessió fotogràfica tingui lloc durant tot el dimecres, 25 de juliol. A més, tindrà remuneració de figuració, tot i que no es pagarà el desplaçament. L’empresa busca, en concret, una parella de jubilats i una altra parella d’entre 40 i 50 anys.

 

Així doncs, tothom qui estigui interessat i tingui aquest perfil pot enviar una imatge actual al correu electrònic info.castingtarragona@gmail.com. Les persones que s’inscriguin a la pàgina web de Càsting Tarragona tindran prioritat.  

 

El camp de Tarragona, escenari d’altres rodatges i anuncis

El mes de març, la platja dels Capellans de Tarragona es va tornar a convertir en l’escenari d'un anunci publicitari. La coneguda marca de refrescos Fanta va triar aquest emplaçament pel seu proper anunci. Així doncs, l'equip de rodatge va estar treballant en aquesta petita platja de la zona Cala  Romana. Els treballadors van estar carregant i descarregant tot el material necessari per poder dur a terme la gravació de l'espot, que fa pensar que es tractava d'un anunci per a la campanya d'estiu.

 

Cal destacar que la Cala Romana ja va ser l’escenari d'un dels ja emblemàtics anuncis d'estiu de la cervesa Estrella Damm. Es tracta del curt que es va emetre l'any passat, dirigit per Raúl Arévalo i protagonitzat per Peter Dinklage, conegut per aparèixer a la sèrie Joc de Trons. 

 

D’altra banda, l'actor que interpreta el conegut agent 007, Daniel Craig, va rodar un espot publicitari  a Altafulla per a la marca de cervesa Heineken. El Castell de Tamarit va ser una de les localitzacions triades per gravar l'anunci. La ubicació de l'espai, a tocar d'una petita cala separada de la resta de la platja altafullenca, fa anys que captiva desenes de localitzadors del món, que l'escullen per visibilitzar els seus productes en considerar-lo un entorn únic i privilegiat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris