Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arriba l'onzena edició de la Setmana del Còmic de Tarragona

Del 19 al 25 de novembre, l'Antiga Audiència i d'altres espais de la ciutat acolliran projeccions, xerrades, tallers i tota mena d'activitats
Jep Soto i Ramón Sarlé, de Delirópois, amb la regidora de Cultura, Begoña Floria | Ajuntament de Tarragona

 

 

Arriba a la ciutat de Tarragona l’onzena edició de la Setmana del Còmic. Del 19 al 25 de novembre, l’edifici de l’Antiga Audiència, a la Part Alta, tornarà a ser l’epicentre del vast i divers món del còmic, de la mà del col·lectiu Delirópolis, i amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

 

L'impuls de Delirópolis i l'onzena Setmana del Còmic

L’esperit de la revista tarragonina Delirópolis i dels seus impulsors tornarà a omplir la ciutat de còmics, tinta i dibuixos, en unes jornades que volen reivindicar l’univers de la vinyeta com a vehicle cultural, artístic i expressiu.

 

Set dies de projeccions, tallers, xerrades, exposicions i activitats aproparan a entesos i curiosos un reguitzell de vivències i històries que, un any més, aterren a Tarragona per submergir-nos en els secrets i els racons d’un mitjà d’expressió amplíssim, versàtil i sovint oblidat.

 

 

Begoña Floria: «És un exemple d'impuls de la societat civil»

Sobre l’11a Setmana del Còmic de Tarragona, la tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que l’èxit de la proposta «és un exemple d’impuls de la societat civil que s’ha consolidat i mantingut en el temps que, amb l’acompanyament de l’Ajuntament, proposa una diversitat d’activitats que posen en relleu l’art del còmic».

 

Entre la programació de l’actual Setmana del Còmic tarragonina en destaquen la conferència d’Enrique Sánchez Arbulí, guionista de còmic i traductor, que tindrà lloc dimarts, 20 de novembre a l’Antiga Audiència, o la xerrada de Daniel Torres, que explicarà com va gestar una de les seves obres, a través de ‘De cómo Picasso encargó una historieta: Picasso en la Guerra Civil’, que se celebrarà el divendres 23 de novembre.

 

El paper de la dona dins del còmic, a la Setmana del Còmic de Tarragona

A més, l’11a Setmana del Còmic de Tarragona comptarà també amb un  recorregut pel paper de la dona dins del món del còmic, a càrrec de Ramón Sarlé. A més, a l’Espai Jove Kesse, l’il·lustrador David Pugliese impartirà un taller de tècniques d’il·lustració de còmic, el dissabte 24 de novembre.

 

El cartell 2018, obra de Daniel Torres

El cartell de l’edició d’enguany és obra de Daniel Torres i combina la imatge de Roco Vargas, l’aventurer espacial creat per l’autor als anys vuitanta, amb una il·lustració de la Tarragona romana.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris