Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tarragona serà l’escenari de la primera Jornada Internacional Smart Heritage City

Es tracta d’una trobada entre diverses ciutats per parlar de projectes que difonen el patrimoni històric i cultural a través de les noves tecnologies
L'Antiga Audiència és l'escenari on es farà la jornada   | TarragonaDiari.cat

 

Tarragona serà l'escenari de la primera Jornada Internacional Smart Heritage City que se celebrarà el pròxim 25 d'octubre a l'Antiga Audiència. A la trobada participaran diverses ciutats i es duran a terme activitats per compartir projectes que tenen en comú la promoció del patrimoni històric de les ciutats a través de les noves tecnologies, la innovació i la gamificació. Tarragona que ja compta amb la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region és la ciutat escollida per compartit aquest intercanvi de projectes. 

 

Posada en comú de projectes a la primera Jornada Smart Heritage City

La primera trobada servirà a les ciutats per compartir i conèixer idees i projectes d'arreu del món que estan en marxa i que serveixen per projectar i difondre el patrimoni històric, turístic i cultural mitjançant la innovació, les noves tecnologies i la gamificació. Es tracta de projectes que parlen d'aquest patrimoni històric i cultural a través d'aplicacions o de videojocs.

 

La trobada servirà perquè els participants comparteixin coneixement sobre el tema i potenciar el treball en xarxa entre persones del sector, un entorn molt multidisciplinari.

 

La jornada del dia 25

La jornada començarà a les 9.30 del matí i acabarà a les 19 de la tarda. Durant tot el dia passaran per l'Audiència diverses personalitats del sector, tots experts en algun vessant del tema, per parlar sobre qüestions com la gestió intel·ligent de les ciutats patrimoni de la humanitat, la gamificació o l'experiència intel·ligent. L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros clausurarà l'acte juntament amb Ángel Mariscal, president del grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat.

 

En aquesta primera trobada participaran com a ponents membres de les poblacions de Cuenca, Avila, Córdoba, Càceres, Santiago de Compostel·la i Tarragona. Totes les persones que vulguin participar en aquest acte ja es poden inscriure a través de la pàgina web que s'ha llençat per aquesta jornada. Les inscripcions són gratuïtes. L'acte el patrocina l'Ajuntament de Tarragona, juntament amb Repsol i la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la col·laboració d'altres entitats. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris