El subdelegat del govern denuncia «agressions amb pintura» el Dia de la Constitució

Joan Sabaté, el representant del govern espanyol a Tarragona, defineix als autors de les pintades com «gent intolerant i totalitària»
Façana de l'edifici de la Subdelegació del Govern a la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona | Tuiter/ Joan Sabaté

 

El subdelegat del govern d'Espanya a la província de Tarragona, el socialista tortosí Joan Sabaté, ha denunciat aquest dijous, 6 de desembre, Dia de la Constitució, una «agressió amb pintures» contra la façana de l'edifici seu de la subdelegació, a la cèntrica plaça Imperial Tàrraco de Tarragona. 

 

Sabaté, mitjançant una piulada al seu compte de 'Tuiter',  ha explicat que «és evident, malgrat les caputxes, es tracta de gent intolerant i totalitària», en referència als presumptes autors de «l'agressió». Així mateix, el veterà polític socialista s'ha mostrat convençut que «no podran amb els que estem compromesos en la defensa de la democràcia, de la Constitució i de l’estat de Dret».

 

Pancarta del CDR a la Part Alta

I mentre això succeïa al centre de la ciutat, a la Part Alta, el CDR Tarragona feia públic una acció reividicativa contra «la constitució neofranquista espanyola». El pla de la Seu, als peus de la Catedral, veia, a primera hora d'aquest dijous 6 de desembre, com una pancarta gegant penjada de la bastida de Ca l'Ardiaca reclamava «Ni Rei, Ni Constitució. República». L'acció, que han fet pública a les seves xarxes socials, anava acompanyada dels eslògans «#LaConstitucióés una farsa; #Nocallaremniexiliats; #Contralasevaprepotència».

 

Pancarta reivindicativa del CDR a la bastida de Ca l'Ardiaca | Facebook/ CDR Tarragona

 

De cara al consell de Ministres del govern espanyol que es durà a terme a Barcelona el pròxim 21 de desembre, primer aniversari de les eleccions al parlament convocades sota l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, el CDR Tarragona insta a atendre «les convocatòries dels #CDRenXarxa perquè #Tombemelrègim».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!