Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El subdelegat del govern espanyol visita el Port de Tarragona

Joan Sabaté s'ha reunit amb el President de l'Autoritat Portuària, Josep Andreu, per parlar de diversos temes
Joan Sabaté i Josep Andreu a la reunió d'aquest dimecres. | CEDIDA

 

El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha visitat el Port aquest dimecres al matí per reunir-s amb el President de l'Autoritat Portuària, Josep Andreu, amb el qual ha parlat de temes d'especial interès per a la ciutat.
Els temes a tractar han estat els resultats econòmics del Port de l'any 2017, i els projectes que tenen previstos, com pot ser el port a Guadalajara, la inversió per ampliar el dic del Pantalà o per tal de destacar la inversió que s'ha portat a terme a l'estació intermodal. 
 
Amb aquesta visita, es reforcen les relacions entre el Port de Tarragona i la subdelegació del govern espanyol i es faciliten les coses per tal de continuar polint el desenvolupament econòmic i social del territori. 
 

Un Port de Tarragona amb les millors xifres de la seva història

Cal recordar que el passat mes d'abril el Port va superar les seves millors xifres de la història, arribant a superar àmpliament els tres milions de tones mogudes, aconseguint un 10,6% de creixement. L'augment de líquids a doll, amb més de dues tones, va resultar clau en aquest creixement substancial. 
 
Imatge d'arxiu del Port de Tarragona. | Miguel Cabrerizo

 

Els productes que arriben amb més freqüència al Port de Tarragona són els productes siderometal·lúrgics, químics, pasta de paper i paper, vehicles, productes agroalimentaris i productes energètics. 
 

El Port de Tarragona, entre els cinc millors d'Espanya

Per tant, no estranya que el Port de Tarragona estigui entre els cinc primers de l'Estat espanyol, només per darrere d'Algesires, València, Barcelona i Bilbao. L'objectiu d'aquest òrgan és potenciar noves dinàmiques per tal de poder seguir creixent i continuar escalant posicions al rànquing de ports.
 
L'any passat el Port va tancar amb els millors resultats dels últims deu anys. Va moure 34 milions de tones, quasi un 8% més que l'any 2016. Això va comportar uns ingressos de gairebé 57 milions d'euros, un 9,75% més que l'any anterior. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris