ÚLTIMA HORA

Tarragona i les Terres de l'Ebre registren 28 positius i 2 defuncions per Covid-19

El ‘Sueldazo’ de l’ONCE reparteix 20.000 euros a Tarragona

El premi el va repartir un quiosc ubicat a la Rambla Nova de Tarragona aquest passat dissabte, 10 d'agost
El ‘Sueldazo’ de l’ONCE reparteix 20.000 euros a Tarragona | EFE
 

 

L’Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) ha repartit 20.000 euros a la ciutat de Tarragona en el sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana del passat dissabte, 10 d’agost. La Maria Dolors Boix, agent venedora dels jocs responsables de l'Organització, va ser l'encarregada de portar la sort a la capital del Tarragonès des del seu quiosc. 

La Maria Dolors va vendre un cupó electrònic des del seu quiosc, ubicat a la Rambla Nova, número 86, de Tarragona. La venda del cupó la va fer mitjançant el TPV (Terminal Punt de Venda), gràcies al qual, el client pot escollir a l'instant el número que més li agrada, amb un premi de 20.000 euros. 

L'ONCE reparteix més de 51 milions d'euros en premis a Catalunya

La direcció de l'ONCE a Tarragona presta serveis a 806 afiliats i compta amb un total de 174 agents venedors dels productes de joc de l'Organització, totes les persones tenen una discapacitat. Aquest any 2019, l'ONCE ja ha repartit més de 51 milions d'euros en premis a Catalunya. 

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, també ofereix premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. A banda, també ofereix 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. Finalment, també reparteix premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

Gairebé 2.700 agents de l'ONCE són a Catalunya

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes, d’ells gairebé 2.700 a Catalunya. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial i establiments autoritzats.

"⚠ FOTO: Apareixen centenars de plàstics en una platja de TGN" "💸INCREÏBLE: El milionari deute dels bars de TGN per l'impost de terrasses"