Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La cantautora Susannes guanya la primera edició de la mostra PortAutors 2018

Durant el cap de setmana, el Teatret del Serrallo va omplir-se de públic i bon ambient, i més de dues-centes persones van poder gaudir de les diferents actuacions musicals
Els vuit finalistes de la mostra PortAutors 2018, al Teatret del Serrallo | Port de Tarragona

 

 

La primera edició del concurs i mostra musical PortAutors, organitzada pel Port de Tarragona i el músic Quique Colmenar, va tancar ahir diumenge, 18 de novembre, amb gran èxit de públic i participants.

 

El Teatret del Serrallo de Tarragona acull un grapat de noves propostes musicals i creatives

Dissabte, 17 de novembre, el Teatret del Serrallo va acollir la final del certamen, que va comptar amb un total de vuit cantautors i cantautores. Després de valorar els diversos artistes, l’endemà diumenge, 18 de novembre, es van celebrar el lliurament de premis, on la cantautora Susannes va endur-se els dos guardons, el del jurat i el del públic.

 

Susannes, amb els dos premis, va guanyar un equip professional de gravació patrocinat per la marca Audio-Technica i formarà de diversos festivals de referència al territori, com el Javeus 2019, l’Altacústic 2018, les festes de Santa Tecla 2019 i el pròxim PortAutors 2019. Ahir, durant la cloenda, els assistents també van poder gaudir de l’actuació del músic flixanco Xarim Aresté.

 

El president del Port, Josep Andreu, lliura els premis a Susannes | Port de Tarragona

 

«Descobrir nous talents i donar a conèixer la seva obra», l'objectiu del PortAutors

L’objectiu de PortAutors no és altre que «descobrir nous talents al territori estatal i donar a conèixer la seva obra, dotar-los d’un marc que aculli el seu treball de forma adequada i oferir al públic noves propostes, amb la possibilitat de descobrir nous artistes en directe», han explicat els organitzadors.

 

Els finalistes, que van actuar dissabte, van ser Alba Vilanova, Josep lluís Notari, la guanyadora Susannes, Yuhniversia, Eloi Duran, Clàudia Cabero i Azote. Aquests artistes van pujar a l'escenari del Serrallo gràcies a una votació, oberta i prèvia, a través de diverses webs i xarxes socials.

 

Més de 200 persones gaudeixen de la primera edició de PortAutors

Durant el cap de setmana, el Teatret del Serrallo va omplir-se de públic i bon ambient, i més de dues-centes persones van poder gaudir de les diferents actuacions musicals. L’èxit assolit, confirmen des de l’organització, fa que ja es comenci a treballar en una pròxima edició, que se celebrarà l’any vinent amb noves propostes estètiques, musicals i creatives.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris