Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Tabacalera acull un set de rodatge de la marca japonesa Suzuki

El jardí vertical, ubicat a una de les façanes de l'edifici tarragoní, formarà part d'una campanya publicitària d'un turisme de la marca Suzuki
Imatge del Jardí vertical de la Tabacalera i de la pantalla exterior   | Cedida

 

La marca d'automòbils i motocicletes japonesa, Suzuki, ha escollit la ciutat de Tarragona per al rodatge de la nova campanya publicitària per la promoció d'un dels seus nous vehicles. Concretament, han triat el Jardí Vertical d'una de les façanes de la Tabacalera pel rodatge d'aquest anunci. En aquest indret de la capital tarragonina s'hi rodarà només una part de l'anunci i la resta d'aquest producte audiovisual es rodarà a la ciutat de Barcelona.

 

Aquest vehicle, que es busca promocionar, no circularà pels carrers de Tarragona, malgrat que s'hagi triat la capital de la demarcació com escenari d'aquest espot publicitari. El turisme de Suzuki mostrarà el concepte 'lifestyle', molt utilitzat entre aquest tipus d'anuncis i que mostren l'estil de vida de diverses persones que podrien utilitzar aquest turisme. D'altra banda, no es coneix si l'anunci serà emès en el nostre país i si el canal d'emissió serà la televisió.

 

Tarragona esdevé un reclam per la gravació d'espots publicitaris

La marca japonesa de cotxes i motocicletes Suzuki ha estat l'última multinacional a triar un dels indrets de la capital de la demarcació tarragonina. Concretament, la productora italiana encarregada d'elaborar aquest producte audiovisual ha escollit un dels edificis públics de Tarragona amb més polèmica, l'Antiga Tabacalera. La seva façana, on s'ubica el Jardí Vertical, serà el marc de l'anunci publicitari, tot i que només serà un dels indrets que apareixeran a l'espot, ja que han previst que s'acabi d'enregistrar a la ciutat de Barcelona.

 

Façana de la Tabacalera. | TarragonaDiari.cat

 

Aquest anunci s'ha rodat aquest dijous 25 d'octubre al matí, i la presència de càmeres i personal de la productora 'The Family' a l'avinguda Vidal i Barraquer de la capital de la demarcació no ha passat desapercebuda pels habitants del barri i de multitud de curiosos que s'hi han atansat fins als voltants del set de rodatge. L'espot publicitari que s'està enregistrant ha estat catalogat com tipus 'lifestyle', que són aquells anuncis que mostren diversos estils de vida dels usuaris del producte que s'està promocionant.

 

Així doncs, la resta de l'anunci serà gravat a Barcelona, on ja s'hi han desplaçat per acabar la resta de l'enregistrament audiovisual a terres barcelonines. L'espot està concebut per ser emès per televisió, encara que no sembla que s'emeti per les televisions nacionals. La data d'emissió anirà subjecta a la feina de muntatge i postproducció de l'anunci.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris