Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El càmping Tamarit Beach Resort dóna 1.300 euros a la Protectora d'Animals de Tarragona

Els diners surten de les activitats i tallers benèfics que s'han fet al càmping durant la temporada d'estiu
El càmping Tamarit Beach Resort dóna 1.300 euros a la Protectora d'animals de Tarragona | cedida

 

Per segon any consecutiu, el càmping Tamarit Beach Resort va fer una donació a la Protectora d'Animals i Plantes de Tarragona; una aportació que enguany ha estat de 1.300 euros, i que s'emmarca en la col·laboració entre els voluntaris de la Protectora i l'equip d'animació del càmping, que durant la temporada d'estiu han estat fent activitats benèfiques per tal d'entretenir i conscienciar els estiuejants.

 

Enguany l'aportació ha estat un 30% superior a la de l'any anterior, un fet que ambdues institucions han valorat molt positivament i que segons afirmen, els anima a «seguir col·laborant per un bé comú».

 

En aquest sentit s'expressava Sergi Novell, Director General del càmping, afirmant que tan sols «amb una petita aportació per persona, hem aconseguit superar la donació de l'any passat. Això ens fa pensar que l'any que ve podem superar-nos i, el més important, seguir conscienciant a petits i grans. Per descomptat, l'any que ve ho repetirem».

 

Aquest estiu, estiuejants de totes les edats que han passat pel Tamarit Beach Resort han pogut fer una petita aportació de 2 euros per a la Protectora; una donació que els ha obert les portes de tota mena d'activitats com el 'facepainting', jocs de punteria, tallers de clauers i collars o una festa Holi entre d'altres. Un seguit d'activitats que a més a més de l'entreteniment han cercat en tot moment la conscienciació sobre diferents aspectes socials, entre els quals no hi podien faltar el respecte i la cura pels animals i el medi ambient.

 

El càmping Tamarit Beach Resort dóna 1.300 euros a la Protectora d'animals de Tarragona | cedida

 

Més de 350 gossos i gats 

La Protectora d'Animals i Plantes de Tarragona compta actualment amb més de 350 gossos i gats que depenen en bona part de la solidaritat i el voluntariat. Actualment 30 voluntaris s'ocupen dia a dia de la cura d'aquests animals, la majoria dels quals van ser abandonats pels seus propietaris.

 

Marta Givernau, voluntària del centre, ha valorat molt positivament la col·laboració amb el Tamarit Beach Resort, destacant la importància que «les empreses del territori col·laborin en aquest tipus de tasques». Mostra d'això és que els diners obtinguts seran destinats íntegrament a adquirir menjar i pagar els serveis del veterinari; en unes dates sempre complicades «després de l'augment d'abandonaments que hi ha a l'estiu».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris