Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

ATENCIÓ

Tres detinguts i un ferit greu en una brutal baralla en una zona de discoteques a Salou

ACTES I HORARIS

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

La Llar del Pernil muda de pell

Lloc de referència pels estudiants i jovent de Tarragona, La Llar del Pernil diu adéu aquest divendres 13 de juliol a una etapa de 28 anys, per tornar al setembre renovada
Imatge d'arxiu de La Llar del Pernil al carrer Rebolledo de Tarragona | TarragonaDigital

 

La Llar del Pernil, local de referència de la Part Baixa i present a la memòria de joves i no tan joves de Tarragona, baixa la persiana aquest divendres 13 de juliol, després de 28 anys, per tornar al setembre renovada i amb una nova oferta d'oci.

 

D'aquesta manera la Part Baixa de Tarragona surt de la situació que va portar al tancament d'altres locals de tota la vida, com La Vaqueria, i ho fa de la mà de l'empresari del sector de l'oci, i veí de la zona, Toni Vera, que va obrir ara fa tres anys Premium, al carrer Rebolledo, i després va agafar el relleu del mític Paco al capdavant de La Llar

 

Parlem amb Toni Vera sobre el futur de la Part Baixa, l'oci a Tarragona i com aconseguir la convivència entre aquesta activitat i el descans veïnal.

«Tarragona no és avorrida»

Toni Vera, cap visible de Premium i La Llar | TarragonaDigital

 

«Tarragona no és avorrida, jo cada cap de setmana m'ho passo molt bé», ens diu el també president de l'associació #BaixaTgn negant així el tòpic que es passeja per la ciutat generació rera generació que aquesta, Tarragona, és una ciutat on mai passa res.

 

Li preguntem a Vera també pel fet de si ha aconseguit la convivència entre els seus negocis i els veïns. El carrer de Rebolledo és un carrer amb un alt percentatge de veïns de la tercera edat. «Jo sóc del barri, em coneixen des de xiquet i el que he fet és parlar, parlar molt amb els veïns», afirma aquest jove empresari que ha situat dins el mapa de les festes tarragonines el concepte «kuki».

 

El futur de la Part Baixa

«La Part Baixa té futur», explica Toni Vera, «podria transformar-se perfectament en el centre de Tarragona, el que als Estats Units es coneix com a 'downtown'. A la Part Baixa tenim un munt de locals en lloguer i a preus molt assequibles».

 

«Amb el producte Festa Kuki hem aconseguit portar a Tarragona gent de Castelló, Saragossa, Madrid, Andalusia, i volem continuar treballant a Tarragona, no portarem la nostra Festa ni a 12 quilòmetres ni a 100 més enllà, però necessitem posar solució a un problema que ja fa molt temps que s'allarga, la manca de places hoteleres», diu Vera.

 

Tots aquells que tinguin nostàlgia de la seva època d'estudiants, o vulguin tornar a veure a en Paco, poden passar aquest divendres 13 de juliol ja que al dia següent, dissabte, «entren els operaris» ens avança Toni Vera. 

 

La Llar del Pernil, punt de trobada de molts estudiants. | TarragonaDigital

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris