Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

ATENCIÓ

Tres detinguts i un ferit greu en una brutal baralla en una zona de discoteques a Salou

ACTES I HORARIS

El programa d'aquest dilluns, 23 de setembre, dia de Santa Tecla

Els restaurants Tòful de Mar i Iot de la Platja Llarga hauran de tancar a finals de mes

L'edifici que acull els dos restaurants és propietat de la Generalitat, qui no els renova la concessió
Els restaurants Tòful de Mar i Iot han de tancar a finals de novembre. | Google Maps

 

Els restaurants de la Platja Llarga Tòful de MarIot hauran de tancar a finals d’aquest mes de novembre. Segons apunta el ‘Diari de Tarragona’, l’edifici on estan ubicats els restaurants, a la Platja Llarga a l’altura del Club de Vela, són propietat del Departament d’Economia de la Generalitat, qui no ha renovat la concessió als dos establiments de restauració. Pel que fa als dos altres restaurants de la zona, el Mirall d’Estiu i l’M-15, no es veuen afectats.

                                                                  

La intenció del Departament d’Economia és treure el servei a concurs públic. El propietari del Tòful de Mar lamenta la decisió de la Generalitat, ja que argumenta que quan van arribar al lloc, el restaurant va haver de fer una inversió molt important per reformar-lo, invertint-hi més de 400.000 euros. L’acord entre Economia i els restaurants durava nou anys, fins al 2015, quan se’ls va concedir una pròrroga de tres anys més. Aquest termini torna a finalitzar a finals d’aquest mes de novembre, i no està previst que la Generalitat torni a prorrogar els contractes.

 

La Generalitat els va informar que han de marxar el dia 30

De fet, els propietaris del Tòful de Mar i del Iot van mantenir una reunió amb la Generalitat aquesta setmana. En la reunió se’ls va informar que el dia 30 d’aquest mes de novembre havien de marxar de l’edifici deixant les instal·lacions buides. La Generalitat els va informar que hi havia la possibilitat que a mitjà termini tornés a sortir el concurs públic del servei, però sense confirmar si l’estiu del 2019 l’edifici acollirà algun restaurant.

 

Pel que fa als treballadors dels restaurants, aquests es quedaran a l’atur. Actualment, en temporada  baixa, hi treballen unes quinze persones, de dijous a diumenge, mentre que a l’estiu s’amplia a deu treballadors més.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris