«Tàrraco Food»: la ruta d'entrepans que homenatjarà Eduard Boada

48 establiments de Tarragona faran entrepans creatius i originals en record als que se servien a Can Boada
La ruta Tàrraco Food ret homenatge als entrepans de Can Boada, bar propietat d'Eduard Boada i actualment tancat. | Cedida

 

La ruta gastronòmica «Tàrraco Food» ret homenatge enguany als entrepans d'Eduard Boada. L'establiment, anomenat Can Boada, es troba tancat des del mes de desembre amb motiu de l'estat de salut del propietari. 48 restaurants de la ciutat participaran en aquesta iniciativa, que es podrà gaudir fins al dia 5 de maig. El preu serà de 3 euros per una cervesa i un entrepà, encara que també és possible realitzar el menú de 30 euros en onze restaurants. Els 50 primers que hagin reunit sis segells de sis entrepans podran degustar, possiblement per última vegada, un entrepà a Can Boada. 

 

 

Una ruta d'entrepans en honor a Eduard Boada

«Can Boada vol dir inventiva, innovació ... i per això hem volgut reinventar-nos i fer alguna cosa diferent aquest any per realçar la seva aportació», ha explicat el director de vendes d'Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro. L'objectiu és que els 48 participants creïn un entrepà original, tal com feia Boada, que barrejava diversos ingredients de manera poc usual.

 

«Hem intentat traslladar la filosofia del Sr. Boada als participants; ell va obrir el camí cap a una forma de treballar amb combinacions multisabor i multitextura, i hem tractat de garantir aquest nivell d'originalitat, frescor i qualitat», han destacat Pep Moreno (restaurant Deliranto) i Roger Murtró (restaurant Més que Tapes», assessors de «Tàrraco Food».

 

Els entrepans ja es podran gaudir a partir d'aquest dijous al vespre i la ruta s'allargarà fins al dia 5 de maig. Les opcions de realitzar la ruta són dues: un entrepà i una canya de cervesa per 3 euros o un menú degustació, disponible en onze restaurants, per un preu de 30 euros. El mecanisme de votació per escollir els millors entrepans es realitzarà amb una llibreta, que se segellarà en cada establiment. Els 50 primers a aconseguir sis segells podran degustar un entrepà a Can Boada. 

 

Els mítics entrepans d'Eduard Boada són reconeguts per la seva barreja d'ingredients. | Cedida

 

«Estic realment emocionat»

El propietari de Can Boada, Eduard Boada, s'ha mostrat molt content d'aquesta iniciativa. «Estic realment emocionat per aquesta sorpresa, no esperava merèixer tant; també una mica trist perquè sembla que se m'acaba la vida. He hagut de travessar una malaltia per saber quant em vol la gent ... Jo he tingut una vida senzilla i humil i no he fet una gran fortuna, però sí en amics», ha dit aquest dijous durant la presentació de la ruta gastronòmica. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!