NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Tarragona s'inclourà dins la ruta turística «World Heritage»

Tarragona Turisme presenta el nou web de l'itinerari desenvolupat per la UNESCO i National Geographic
La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, i el gerent del Patronat de Turisme, Ángel Arenas, durant la roda de premsa de presentació | TarragonaDigital.com

 

Noves mesures del Patronat de Turisme de Tarragona per tal de mantenir les xifres turístiques de la ciutat als alts nivells dels darrers anys: Tarragona forma part del projecte «UNESCO World Heritage Journeys of Europe», destinat a «generar noves formes d'experimentar, a partir de la creació de diferents itineraris turístics, el patrimoni cultural del continent».

 

L'any passat el mateix organisme internacional, conjuntament amb National Geographic, va seleccionar la ciutat de Tarragona, conjuntament amb vuit altres ciutats del continent, com una de les 4 rutes del projecte «World Heritage». Enguany, les primeres accions per donar a conèixer les rutes ja s’han iniciat. Els mercats prioritaris de la promoció i comercialització d'aquest nou itinerari turístic seran Xina, Nord i Sud d'Amèrica i Europa.

 

Les altres vuit localitats que acompanyaran a Tarragona en aquesta ruta de l'antiga Europa són: el Santuari d’Asclepeion d'Epidaure (Grècia), el conjunt arqueològic d’Olímpia (Grècia), Sicília i la Necròpolis de Pantalica (Itàlia), l’àrea arqueològica i la basílica d’Aquileia (Itàlia), la planícia de Stari Grad (Croàcia), la ciutat antiga de Nessèbar (Bulgària), l’aqüeducte romà del Pont del Gard (França) i els monuments romans, la catedral de Sant Pere i l’Església de la Nostra Senyora a Trèveris (Alemanya).

 

La web de turisme de Tarragona, en xinès

Així, s’ha posat en marxa una web específica per aquestes rutes, amb informació exhaustiva i completa de les rutes desenvolupades a través d'investigacions, enquestes i consultes amb professionals de la indústria i mitjans de comunicació i patrimoni. El lloc web està disponible en francès, anglès i xinès. L’any 2018 és el del Patrimoni Cultural Europeu i l’Any d’Europa a la Xina

  

Tarragona comptarà així per primer cop amb una web en xinès, idioma que s’afegeix als set idiomes que fins ara oferia la web de turisme de l'ajuntament de Tarragona. La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha destacat que «Tarragona, juntament amb 33 destinacions europees, forma part del primer web oficial de viatges del Patrimoni Mundial que permetrà posicionar-se als mercats internacionals amb dues marques de prestigi com la UNESCO i National Geographic».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris