Tres nens i nenes de Tarragona podran encendre els llums de Nadal.

L'Ajuntament de Tarragona busca tres infants per acompanyar l'alcalde a encendre els llums de Nadal

El consistori engega un concurs d'Instagram per escollir als tres afortunats, que hauran d'explicat per què volen encendre els llums amb Ricomà

L'Ajuntament de Tarragona busca tres infants per encendre els llums de Nadal amb l'alcalde, Pau Ricomà. A través del compte d'Instagram de la conselleria de Comerç ha posat en marxa un concurs per escollir tres nens i nenes de la ciutat per acompanyar a l'alcalde Ricomà a l'encesa dels llums de Nadal, que tindrà lloc el pròxim 27 de novembre.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El funcionament del concurs és senzill, els pares hauran de penjar una fotografia o vídeo del seu fill, explicant per què li agradaria encendre els llums de Nadal. Al text que acompanyi la imatge hi ha d'haver etiquetada la conselleria de Comerç, @tgncomerc, i incloure-hi el hashtag #tgnelmillorregal.

Els participants entraran en un sorteig per participar en l'acte del dia 27. L'ajuntament detalla que per poder participar, el compte des d'on es faci la publicació ha de ser públic. Els infants hauran de ser menors de 12 anys i podran enviar les publicacions fins al pròxim 23 de novembre, a les 12 del migdia.

Més detalls sobre la cavalcada de Reis a Tarragona

Aquest dijous, 19 de novembre, l'Ajuntament de Tarragona ja va donar més detalls sobre com seran les festes de Nadal a la ciutat. Un dels moments que durant tot l'any esperen els més petits de casa és sens dubte la cavalcada dels Reis d'Orient, però enguany la pandèmia ha obligat a les ciutats a adaptar-se. El consistori tarragoní va explicar en un vídeocomunicat amb els patges reials que a Tarragona del 2 al 5 de gener, els Patges de Ses Majestats els Reis d'Orient s'instal·laran al Magatzem Reial del refugi número 1 del Moll de Costa.

A més, també es va informar que la tradicional cavalcada no es podrà fer a causa del coronavirus, però els Reis d'Orient sí que arribaran a la ciutat com cada any, per mar a les sis de la tarda, i faran els parlaments reials així com la recollida de la clau de la ciutat per tal de poder entrar a les cases dels nens i nenes de Tarragona i que no es quedin sense regals. Tanmateix, no es permetrà la presència de públic i s'haurà de seguir de forma telemàtica amb un desplegament que es detallarà més endavant.


Comentaris