NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Impulsen a Tarragona un dejuni col·lectiu en suport als presos en vaga de fam

L'acció començarà divendres 21, a les set de la tarda, es durà a terme al local de la Fundació Alverna i es podrà escollir fer-lo 24 o 48 hores
L'acte es durà a terme a la fundació Alverna, a la plaça Sant Fructuós | Google Maps

 

Un col·lectiu ha impulsat a Tarragona un dejuni col·lectiu obert a tothom de fins a 48 hores en suport als presos independentistes en vaga de fam. L’acció de protesta començarà divendres, 21 de desembre, a les set de la tarda i s’allargarà durant tot el cap de setmana. Les persones que vulguin fer el dejuni podran escollir fer-lo 48 hores o 24 hores, de divendres a dissabte, o de dissabte a diumenge, segons les seves possibilitats.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L’acció es farà al local de la Fundació Alverna, a la plaça Sant Fructuós,on les persones que facin dejuni han de portar aigua, un got, un sac de dormir i utensilis d’higiene personal. L’espai estarà obert durant el dia a tothom que no participi activament en l’acció però vulgui sumar-se a les activitats que s’han programat.

 

El col·lectiu apunta que amb el dejuni se solidaritzen amb «els ostatges» i denuncien «la repressió política de l’Estat espanyol contra el nostre poble i els nostres representants legítims». Tanmateix, des de la fundació Alverna apunten que «és un acte organitzat individualment, no des de la nostra agrupació».  

 

L'anunci d'aquest dejuni arriba 24 hores després que l'agrupació «Tercera joventut per la República» fes una penjada massiva de llaços grocs a la passera del balcó del Mediterrani.

 

«Llibertat és sentir-vos a l'altra banda»

Cal recordar que part dels polítics empresonats porten ja 16 dies en vaga de fam. Així se'n feia ressò qui fou conseller d'Interior, Joaquim Forn, i en presó provisional ara fa més d'un any, aquest matí de dimecres, 19 de desembre, amb una piulada on manifestava que «no anem al judici per renunciar o rendir-nos» i hi afegia que «llibertat és sentir-vos a l'altra banda i saber que no estem sols».

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris