NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ÚLTIMA HORA

❗ A presó 2 dels detinguts els darrers dies a TGN pels aldarulls

MINUT A MINUT

🔴 Les mobilitzacions i talls de carretera d'avui, en directe

Tarragona FC: de la Granja al Camp Nou

El degà del futbol tarragoní arriba a un acord «solidari» i 200 nens aniran al camp del Barça el proper partit de copa del Rei
Imatge d'arxiu de nens participants en les darreres Jornades de Tecnificació del Tarragona Futbol Club al camp de La Granja | TarragonaDigital

 

Nou acte solidari del degà del futbol a la ciutat de Tarragona. El Tarragona FC, «memòria esportiva de la ciutat», en paraules del seu president Manel Roselló, va ser recuperat per un grup de veïns de la ciutat amb la ferma voluntat de «tenir una clara vocació social», segons expliquen els membres de la junta directiva.

 

El club de La Granja, nascut el 10 de març de 1901, no només vol tornar a competir, com està fent, sinó implicar-se en tots aquells aspectes socials en els quals li sigui possible i donar a la majoria de nens del club «oportunitats que, d'altra manera, difícilment hi podrien accedir». Aquesta aposta ha portat a la junta directiva a establir un primer acord amb el gegant de l'esport català, el Futbol Club Barcelona.

 

199 entrades pel Barça-Cultural Leonesa

Aquesta primera entesa entre els tarragonins i el Barça s'ha traduït en 199 entrades que els blaugranes posen a disposició del Tarragona de cara al partit de tornada de l'eliminatòria de la copa del Rei entre el Barça i la Cultural Leonesa. 

 

Els de La Granja s'encarregaran de llogar tres autobusos per fer el desplaçament a la ciutat comtal. «El partit encara no té data fixada, pot ser el 4, el 5 o el 6 de desembre. No hi haurà cap problema si el partit es juga el 5 o el 6 i els 170 socis hi aniran i farem els tres autobusos. Si és el dia 4, l'endemà encara hi ha classe i podria ser que no hi anéssim tots», apunten des de la junta directiva.

 

Assistir al partit seria, només, un primer pas de l'entesa Barça-Tarragona FC. També hi hauria, a disposició del club tarragoní, entrades per assistir a l'entrenament de la nit de Reis, el 5 de gener, del primer equip de futbol del Barça.

 

A banda, els blaugranes, «sembla que està ben encaminat», entregarien un paquet d'entrades al museu del Barça al Tarragona FC. «La idea seria, si acaben arribant les entrades, organitzar un sorteig amb aquestes i el que es pugui recollir del sorteig aniria destinat a continuar becant als nostres nens i nenes» expliquen els responsables del club tarragoní. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris