Tarragona engega la setena edició del cicle 'La ciutat a cau d'orella'

Les dotze activitats programades, totes gratuïtes, es desenvoluparan del 30 de setembre al 30 d'octubre
El conseller de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, durant la presentació del cicle 'La ciutat a cau d'orella' | Cedida

 

Tarragona engega la setena edició del cicle 'La ciutat a cau d'orella', un seguit d'activitats destinades a conèixer les llegendes de la ciutat i coorganitzades per l'Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública, l'Arxiu de Folklore de la Universitat Rovira i Virgili i l'Escola de Lletres de Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Sota el títol de 'Tarragona Fosca', des del 30 de setembre fins al 30 d'octubre s'ofereixen una dotzena d'activitats gratuïtes amb aquelles històries i estranys personatges que no han estat recollits als llibres d'història. 

 

Entre les activitats previstes destaquen l'enigma nocturn 'L'arxiu inèdit', en què els participants hauran de trobar un document històric en el fons de la biblioteca municipal, l'espectacle '100 Llegendes Urbanes', a càrrec de Carme Oriol i Joan Rioné, el taller d'escriptura creativa 'S'ha escrit un crim', a càrrec d'Íngrid Ventura o l'acció teatral 'Museu Kesse', que transformarà l'Espai Jove Kesse en un indret terrorífic.

 

«Una alternativa d'oci i consum amb continguts culturals i artístics» 

El conseller de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, Hermán Pinedo, ha destacat que 9 de cada 10 activitats «han estat produïdes pels mateixos joves, a través dels col·lectius i entitats dels quals formen part».

 

Pinedo també ha afegit que el cicle s'ha consolidat com «una alternativa d'oci i consum amb continguts culturals i artístics de primer nivell, que vinculen els nois i noies al seu entorn i potencien el sentiment de pertinença envers la ciutat on viuen».