Tarragona acull la segona edició de «Per Nadal, cap nen sense regal»

La Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet han organitzat per aquest diumenge 23 de desembre, a les 11.30 hores, una actuació musical a la plaça Verdaguer
La xaranga Tocabemolls, durant una actuació | Cedida

 

La Xaranga Tocabemolls i el Club Maginet han organitzat per aquest diumenge 23 de desembre, a dos quarts de dotze, «una actuació musical a la plaça Verdaguer amb l’objectiu que tots els nens i nenes de Tarragona en risc d’exclusió social puguin rebre un regal durant el dia de Reis». Es tracta de l'acte central de la campanya «Per Nadal, cap nen sense regal», que enguany repeteix després «de l’èxit de l’any passat on van aconseguir fer arribar regals a més de 100 infants de la ciutat».

 

Per poder aconseguir els regals, tant la Tocabemolls com el club Maginet impulsen el sorteig d'una gran panera de Nadal. Per participar-hi es podran adquirir tiquets, a dos euros, durant l'actuació musical d'aquest pròxim diumenge 23 de desembre o si no també a través dels perfils a xarxes socials del grup musical.

 

El guanyador de la panera es coneixerà durant l'actuació i els membres de la xaranga no estaran sols, ja que també els acompanyarà la batucada Tympanum, de Tarragona, que aportarà «la seva música». Pels més petits hi haurà un patge reial, convidat expressament pel club Maginet per a l'ocasió, qui s'encarregarà de recollir les cartes per als Reis Mags.

 

2018, l'any d'Operación Triunfo per la Xaranga Tocabemolls

L’acte benèfic organitzat per diumenge serà una de les últimes actuacions de 2018 de la Xaranga Tocabemolls, any en què s’han proclamat guanyadors del Concurs Nacional de Xarangues d’Escucha, fet que els posiciona «com una de les millors xarangues de l’Estat espanyol». Però si hi ha un moment que recordaran, segur, serà la seva participació en el programa televisiu Operación Triunfo, interpretant el primer tema en català del programa.

 

Pel que fa al Club Maginet, du a terme activitats diverses al llarg de l’any, normalment en ocasió de les festes locals o populars, però «habitualment centrades en la promoció de la infància i la joventut».