Tarragona, protagonista d'un reportatge a la televisió francesa

TF1 va emetre el programa sobre Tarragona el diumenge, 9 de febrer
El reportatge de la televisió francesa, TF1, recull alguns dels indrets més populars de la ciutat de Tarragona com, per exemple, el Pont del Diable | TF1

Un dels principals canals de la televisió francesa, TF1, ha emès, aquest diumenge, 9 de febrer, un reportatge sobre la ciutat de Tarragona. Des de la Tarragona Film Office, l'oficina del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona dedicada a gestionar la presència de produccions audiovisuals a la ciutat, han explicat que «després d'haver vingut a Tarragona per enregistrar una altra producció, van quedar fascinats i van voler tornar per mostrar el nostre patrimoni».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En el reportatge, d'uns quatre minuts de duració, es presenta els principals monuments del conjunt patrimonial tarragoní, com ara el Pont del Diables, les voltes del Circ o l'Amfiteatre, i es recullen les opinions de turistes que visiten la ciutat, així com de veïns de Tarragona, restauradors de patrimoni i propietaris d'alguns restaurants de la Part Alta. 

"🚔 OFERTA DE FEINA: Convocades vuit places d'agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona" "🏛 La crítica de la CUP de Tarragona contra la política municipal de patrimoni"