Graven a Tarragona «Hache», la nova sèrie de Netflix

Les escenes s'estan rodant aquest dilluns al Port i compta amb la participació d'actors com Javier Rey o Adriana Ugarte
Els actors protagonistes d'«Hache», la sèrie de Netflix España que es grava a Tarragona. | Cedida

 

 

«Hache», la nova sèrie de Netflix, s'està rodant aquest dilluns, 4 de febrer, a Tarragona. El Port de la ciutat és l'espai on s'estan gravant les escenes del film, que se centra en el tràfic d'heroïna a la Barcelona dels anys seixanta. Està protagonitzada per actors com Adriana Ugarte, Javier Rey o Eduardo Noriega i ha estat creada per Verónica Fernández («Cuéntame») i Jorge Torregrossa («Fariña»). La sèrie comptarà amb vuit capítols de 50 minuts de durada cadascun i s'estrenarà aquest any. 

 

 

El Port de Tarragona, set de rodatge d'«Hache»

Diferents espais del Port de Tarragona s'han convertit, aquest dilluns, en el set de rodatge d'«Hache», la nova sèrie de Netflix España. Està produïda per Weekend Studio i ha arribat a la ciutat amb el suport de l'oficina municipal d'atenció als rodatges, Tarragona Film Office, i l'Autoritat Portuària. De fet, en la presentació de la sèrie ja es va informar que arribaria a Tarragona tot i estar centrada en la Barcelona dels seixanta. 

 

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez, ha manifestat la importància que aquests tipus de rodatges arribin a la ciutat. «No només pels beneficis econòmics que comporten, sinó també per l'aposta del Patronat per la Tarragona Film Office com a eix de l'estratègia turística de la ciutat, en un moment en què el turisme cinematogràfic està experimentant un 'boom'», recalquen des de la regidoria. 

 

En els últims mesos, diversos espais de la ciutat han estat protagonistes d'un rodatge televisiu. És el cas, per exemple, del Banc d'Espanya i la Rambla Nova, que van centrar la gravació d'un espot per una empresa britànica

 

Un actor de Calafell, a la nova sèrie de Netflix España

Tarragona és part important de la nova sèrie de Netflix España, «Hache», per haver estat escollida com una de les localitzacions. Però també ho és perquè un actor de la província, Joan Carles Suau, en forma part de l'elenc. Aquest calafellenc de 33 anys està participant en el rodatge del film amb altres professionals de la talla de Javier Rey o Adriana Ugarte.