INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El Teatre Metropol de Tarragona, protagonista del cupó de l'ONCE d'aquest diumenge

El cupó dedicat a l'equipament cultural tarragoní, dins la sèrie 'Ciudades a escena', s'ha presentat aquest dimarts al matí
El cupó de l'ONCE dedicat al Teatre Metropol s'ha presentat aquest dimarts al matí. | Mauri

 

El Teatre Metropol de Tarragona serà el protagonista del cupó de l’ONCE d'aquest pròxim diumenge, 3 de novembre, en el marc de la sèrie ‘Ciudades a escena’, que l’ONCE dedica als teatres més emblemàtics de les províncies espanyoles.

 

La presentació del cupó ha tingut lloc aquest dimarts al matí a l'equipament cultural tarragoní, en un acte en el qual han intervingut Pau Ricomà, alcalde de l’Ajuntament de Tarragona; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya; i Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona.

 

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït a «l’ONCE que s’hagi fixat en un dels nostres equipaments culturals històrics i més emblemàtics per dedicar un cupó. Però, per damunt de tot, em sento orgullós perquè la Fundació ONCE destaca del nostre Metropol el fet que sigui un teatre accessible a tothom, un teatre inclusiu per totes les persones amb discapacitat». En aquest sentit, Ricomà ha afegit que «aquest és precisament el tarannà dels tarragonins i tarragonines, persones que ens esforcem diàriament per aconseguir l’accessibilitat universal per tothom».

 

Disseny del cupó de l'ONCE d'aquest diumenge, 3 de novembre, dedicat al Teatre Metropool. | Cedida

 

En paraules del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, «aquest cupó és un homenatge al Teatre Metropol, a les sales, les institucions i els professionals que treballen perquè el teatre sigui un bé cultural accessible a tothom. Fer un teatre inclusiu per les persones cegues i per a totes les persones amb discapacitat és fer un teatre universal i un teatre millor». En acabar la presentació del cupó, un grup de persones cegues ha realitzat una visita al Teatre Metropol.

 

A Catalunya, a banda del Teatre Metropol, també han estat protagonistes d’aquesta col·lecció de 'Ciudades a escena', el Teatre Nacional de Catalunya, 22 de setembre; el Teatre Municipal de Girona, 13 d'octubre, i el Teatre de la Llotja de Lleida, 20 d'octubre.

Més notícies de la categoria Tarragona