Acte de signatura entre l'Ajuntament de Tarragona i Ten Brinke

Ten Brinke obre un concurs per batejar el seu centre comercial de Tarragona

El 15 de desembre, data límit per enviar una proposta

Ten Brinke, l'empresa holandesa propietària dels terrenys del PP-10, el pla parcial del POUM de Tarragona, ha obert un original concurs. L'empresa ha fet una crida a pública als veïns i veïnes de Tarragona per tal que s'animin a participar en el concurs que han impulsat en els darrers dies.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El concurs, en concret, consisteix a proposar el nom del futur centre comercial que l'empresa impulsa als terrenys a tocar de la T-11, just davant del Carrefour. Aquells que vulguin prendre part, poden enviar la seva proposta per correu electrònic, a tarragona@tenbrinke.com, fins al 15 de desembre com a data límit. 

Un projecte afectat per la COVID-19

Les darreres notícies que van sorgir de l'entorn d'aquest projecte daten del passat estiu, quan el consistori va fer públic que havia signat l'escriptura pública de compravenda del PP-10, el pas definitiu per a poder tirar endavant un projecte que fa molts anys que tomba pels despatxos del consistori de Tarragona.

Avui en dia, es poden veure les màquines treballant als terrenys. Ara bé, el fet cert és que les obres del futur centre comercial que va substituir al projecte d'IKEA s'han vist afectades per la pandèmia. De fet, a l'inici de l'esclat de la COVID-19 al territori espanyol, l'empresa assegurava que les obres començarien un mes i mig després


Comentaris