Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els treballs previs del tercer fil, l'escull a resoldre entre els càmpings i Adif

Aquest dilluns, 23 de juliol, s'han reunit el subdelegat del Govern espanyol i representants del sector turístic i de l'Associació de Càmpings Costa Daurada i Terres de l'Ebre per tractar el calendari d'obres del tercer fil
Adif hauria accedit a la petició dels càmpings | Miguel Cabrerizo

 

Reunió entre el subdelegat del Govern espanyol, Joan Sabaté, i representants del sector turístic de la província de Tarragona i de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre aquest matí de dilluns a l'edifici de la Imperial Tàrraco.

 

El tema a tractar: la petició del sector turístic de modificar el calendari d'execució d'obres del tercer fil per minimitzar les molèsties als clients dels càmpings en una temporada d'alta ocupació. En finalitzar la mateixa tant la Subdelegació com els càmpings han emès sengles comunicats.

 

Mentre que per la seva banda, el subdelegat, el tortosí Joan Sabaté, ha declarat que «el tercer fil és una obra de vital importància pel territori» des del sector del càmping, i en declaracions del president de l'Associació Joan Anton, s'ha manifestat que «fem una lectura molt positiva del compromís de modificar el calendari d'execució d'obres traslladant allò que podria causar més impacte sobre els nostres clients, com ara les obres de canvi de travesses i vies, als mesos d'octubre, novembre i desembre, quan l'ocupació és sensiblement inferior al nostre sector». «I és que tothom ha entès perfectament que el sector turístic és un dels principals motors de la nostra província», ha finalitzat Anton.

 

Lectura positiva de la reunió

 

Ambdues parts manifesten que s'ha tractat d'una trobada «amb ànim constructiu i bona sintonia», segons definició del comunicat de la Subdelegació del Govern, i Joan Anton, per la seva banda, ha volgut expressar la seva voluntat de «fer un vot de confiança al govern de l'Estat». Tot i això el cert és que encara queda un escull per resoldre que seria el de les obres prèvies.

 

De fet aquestes actuacions prèvies ja s'estan duent a terme i ja han generat molèsties entre els clients del sector. Ara bé, des dels càmpings s'ha anunciat que «Adif s'ha compromès a informar-nos aquesta setmana si es modificarà el calendari de les obres prèvies» i el president de l'Associació de càmpings ha volgut reiterar que «el debat ara el tenim aquí, als treballs previs però insisteixo en què volem ser positius i donar un vot de confiança a Adif».

 

 

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris