Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Comencen les tertúlies polítiques de Ràdio Ciutat de Tarragona

La tertúlia, conduïda pel periodista Ricard Lahoz, tractarà sobre una entrevista prèvia amb l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros
 
Les tertúlies seran dins el programa 'Tribuna Tarragona' | Facebook/Ràdio Ciutat de Tarragona

 

Ràdio Ciutat de Tarragona i Fet a Tarragona comencen aquest dimecres, 17 d'Octubre, el programa 'Tribuna Tarragona', un espai radiofònic que té, en paraules del seu conductor el periodista tarragoní Ricard Lahoz, com a objectiu principal «buscar respostes clares i concretes dels polítics de la ciutat a les preguntes que ens fem tots». El primer convidat que passarà pels micròfons de la ràdio serà l'alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros. 

 

Posteriorment a l'entrevista hi haurà una tertúlia sobre la mateixa que comptarà amb la participació del cap de Política de TarragonaDigital, Dídac Montoliu, i el corresponsal de La Vanguardia a Tarragona, Esteve Giralt. A més d’escoltar-se a través de Ràdio Ciutat de Tarragona es podrà veure en format televisió per les xarxes de l’emissora. En següents edicions de 'Tribuna Tarragona' es preveu que hi assisteixen els candidats a l'alcaldia de Tarragona de les diferents formacions polítiques de la ciutat. 

 

Josep Fèlix Ballesteros, primer convidat a Tribuna Tarragona

L'alcalde de la ciutat de Tarragona, i ja candidat socialista a les eleccions municipals del mes de maig de l'any vinent, Josep Fèlix Ballesteros, serà el primer convidat a asseure davant dels micròfons de 'Tribuna Tarragona'. Ballesteros fa 12 anys que és l'alcalde de Tarragona i encara la recta final fins aquesta nova cita amb les urnes amb llums i ombres en la seva obra de govern. La gran aposta de l'equip de govern municipal, en la qual van involucrar fins a un total de quatre administracions diferents, entre ajuntaments, diputacions, govern català i govern espanyol, van ser els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

 

Tarragona 2018, dins el context de què són uns Jocs Mediterranis, ha deixat bons resultats i la prova està en què el tancament provisional deixa superàvit a la ciutat. Ara bé, no ha sigut un projecte de ciutat i així ho demostren el percentatge de xifra d'entrades venudes. Ballesteros també té sobre la taula Inipro i el malestar als barris de la ciutat, tan Ponent com Llevant i el centre, per l'estat actual de la ciutat.  

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris