PORTADES

📰 Les portades en paper d'avui dimarts, 10 de desembre

Tres creuers i més de set mil turistes fan escala aquesta setmana a Tarragona

Entre dimecres i diumenge, Costa Cruceros i Marella Cruises porten milers de passatgers que visitaran TGN i la Costa Daurada
Set mil turistes desembarcaran aquesta setmana a Tarragona. | Cedida

 

El Port de Tarragona rebrà tres creuers durant aquesta setmana que representaran l’arribada de més de set mil turistes, que faran escala d’un dia a Tarragona. Aquesta elevada concentració de creueristes, és conseqüència de l'arribada  de tres vaixells en el curt marge que hi ha entre dimecres i diumenge. Dos dels creuers són de la companyia Costa Cruceros, mentre que el tercer pertany a Marella Cruises.

 

Els creuers de la companyia Costa Cruise Lines són els qui desembarcaran més passatgers. Concretament, 'Costa NeoRiviera', amb 1.727 passatgers a bord, arribarà aquest mateix dimecres per efectuar una escala d’unes set hores, mentre que el 'Costa Fortuna', amb 3.470 creueristes, farà una escala de dotze hores el diumenge.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els turistes que viatgen amb Costa Cruise Lines i fan escala a Tarragona són principalment italians (46%), francesos (22%) i alemanys (7%), segons les dades acumulades d’aquesta temporada. Els creuristes de Costa poden triar entre un divers ventall d’excursions i activitats per realitzar a Tarragona i a la resta de la Costa Daurada. Així, les excursions que s’ofereixen a bord dels creuers de la companyia Costa Cruise Lines són: Tarragona, Reus & Cambrils, la platja de Salou, Celler Adernats, Poblet i voltants, PortAventura, Ferrari Land, Costa Caribe i Barcelona.

 

El divendres arribarà a Tarragona el tercer dels creuers previstos per aquests dies. El 'Marella Explorer 2', de la companyia Marella Cruises, desembarcarà 1.924 passatgers, la gran majoria d'ells de nacionalistat britànica (96%) i irlandesa (3%), en una escala de set hores. En aquest cas, les excursions que s’ofereixen a bord d’aquest creuer són: Tarragona, Poblet, Reus & Cambrils, Altafulla, PortAventura i Barcelona.

 

Imatge d'un creuer arribant a Tarragona. | TarragonaDigital

 

Els tres creuers que visitaran Tarragona aquesta setmana sumen exactament 7.391 passatgers, una de les xifres setmanals de creuristes més altes. La xifra de creueristes prevista per 2019 és de 110.000 persones, unes deu mil més que l’any passat. L’actual tendència fa preveure que s’assolirà, consolidant d'aquesta manera el treball realitzat per tots els agents implicats per situar Tarragona com a port de creuers de referència a la Mediterrània.

 

També et pot interessar: