NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Ensurt a Tarragona per una «olla al foc»

Tres dotacions de bombers acudeixen a una alerta «per fum» al carre Sant Auguri de Tarragona
Dotacions de bombers aquest matí de dijous al carrer Sant Auguri de Tarragona | TarragonaRadio

 

Ensurt aquest matí de dijous, 27 de setembre, al carrer de Sant Auguri de Tarragona. Al voltant de l'una del migdia, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat han acudit a un habitatge d'un dels edificis dels voltants alertats per «olor de fum». Tanmateix, i consultats els Bombers, l'olor de fum esmentada es deuria «a una olla al foc que hem controlat molt ràpidament».

 

Aquesta setmana es tracta de la primera sortida tranquil·la que té el cos de Bombers de la Generalitat, ja que el passat dimarts 25 de setembre van haver d'intervenir en un accident múltiple a la N-340 a Tarragona ciutat. 

 

Altres actuacions aquesta setmana

El xoc múltiple va tenir lloc davant del Mercadona a la N-340. S'hi van veure implicats 3 vehicles i va deixar 5 ferits. A banda dels Bombers, també hi van intervinir Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques. Els ferits van resultar de diversa consideració i algunes informacions apunten que els de 5, 3 estaven en estat lleu.

 

Més enllà de Tarragona capital, concretament a la comarca del Priorat, els Bombers també van anunciar que havien destinat 2 dotacions per sufocar l'incendi d'un vehicle al carrer Miquel Barceló de Falset. El turisme va cremar parcialment i, segons van informar Bombers, «no hi ha constància de persones ferides».

 

En un altre ordre de coses, és destacable que, durant la campanya forestal d'enguany, els Bombers han intervingut en 1.761 incendis de vegetació. A Tarragona capital, aquest tipus d'actuacions s'han centrat, sobretot, al barri de Sant Pere i Sant Pau. El darrer, a un bosquet a tocar de l'escola La Salle, va ser a començaments del mes d'agost i va cremar 2.036 metres quadrats de vegetació. Els bombers el van sufocar amb un total de 8 dotacions. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris