GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

TVE prepara un episodi sobre la ciutat de Tarragona que s'emetrà el mes de desembre

Un equip de la cadena està en l'actualitat rodant a la ciutat | Tornaran per Sant Magí i Santa Tecla | El rodatge s'emmarca dins la sèrie 'Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat'
L'equip de gravació, a tocar del Pont del Diable, a Tarragona | Cedida

 

La Tarragona Film Office, ens adscrit al Patronat de Turisme de Tarragona, continua la seva tasca per situar la imatge de la ciutat en el mercat audiovisual global. Aquest dilluns, 17 de juny, el consistori tarragoní ha fet públic que Televisió Espanyola es troba a Tarragona per rodar l'episodi de la sèrie 'Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat', dedicat a la capital de la demarcació tarragonina.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'equip, que estarà a la ciutat fins aquest dimecres ha rodat a ubicacions tan emblemàtiques com la Catedral, el Serrallo o l'Aqüeducte de les Ferreres, el conegut Pont del Diable. El passat mes de maig ja van rodar part de l'episodi i està previst que tornin a Tarragona durant les festes de Sant Magí i Santa Tecla. El capítol s'emetrà, en el format 4K, el pròxim mes de desembre.

 

El Pont del Diable, a TVE

No és pas la primera vegada que el conegut Pont del Diable apareix a la televisió pública espanyola. El passat mes de febrer, el dijous 14, es van emetre els dos capítols de la sèrie ‘Ingeniería Romana’ ‘Ciudades II’ i ‘Acueductos II’. Pel que fa al capítol ‘Acueductos II’, amb presència de l’aqüeducte romà de les Ferreres de Tarragona, el Pont del Diable, va aconseguir una audiència de 736.000 espectadors i un 4,8% de la quota de pantalla, segons va informar aleshores la televisió pública espanyola.

 

Rodatges com el de 'Ciutats Espanyoles Patrimoni de la Humanitat', nascuda d'un conveni entre l’ens televisiu públic i el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, que aglutina les 15 poblacions amb aquest reconeixement de la UNESCO, és part de la tasca que realitza la Tarragona Film Office amb la voluntat de «tenir una eina molt potent de projecció i promoció de la ciutat, d'ajudar a fer marca Tarragona».

 

També et pot interessar: