NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

El vaixell infantil del Parc Francolí, tancat per les pluges

L'empresa de manteniment dels parcs de Tarragona «hi passa cada dia per poder obrir tan aviat com sigui possible»
L'accés al vaixell infantil del Parc Francolí està tancat des de fa un parell de setmanes | TarragonaDigital.com

 

Els aiguats de les dues darreres setmanes a la ciutat de Tarragona han deixat conseqüències que encara es noten en el dia a dia de la ciutat. El vaixell infantil del Parc del Francolí, una de les atraccions més utilitzades atesa la seva proximitat a l'escola Cèsar August, està tancat. Concretament, els seus accessos estan ballats i amb cintes de la brigada municipal de l'Ajuntament de Tarragona.

 

Des de la regidoria d'Espais Públics apunten que «l'empresa de manteniment dels parcs hi passa cada dia per obrir tan aviat com sigui possible». «Estan esperant que s'assequi el fang per poder recollir les deixalles i netejar la sorra, deixant l'espai de jocs operatiu de nou. No tindrà cost pel pressupost municipal, ja que l'actuació entrarà dins les competències de l'empresa de manteniment», han reblat des de la conselleria tarragonina.

 

El vaixell, segons expliquen, està ballat des de fa «15 dies, amb el primer episodi de pluges fortes que hi va deixar mig metre d'aigua. L'aiguat de la setmana passada no ha fet cap altra cosa que complicar-ho una mica més».

 

El vaixell infantil del Parc Francolí, després de l'aiguat de fa 15 dies | TarragonaDigital.com

 

Inundacions a la Part Baixa

Així com els danys al parc Francolí sembla que se solucionaran ràpidament, cal recordar que les inundacions als carrers de la Part Baixa de Tarragona, encara no fa dues setmanes, no disposen a hores d'ara de cap mesura pública coneguda que faci pensar que no es repetiran les imatges de carrers inundats davant un nou episodi de pluges fortes.

 

Les pluges intenses van deixar desenes de baixos i aparcaments inundats i, conseqüentment, greus afectacions econòmiques a molts veïns i veïnes. Els veïns van recordar que fa més de 15 anys, segons ells, que reclamen una renovació del clavegueram de la zona. A més a més, segons han explicat des de l'associació de veïns de la Part Baixa, es plantegen presentar «una denúncia col·lectiva contra l'ajuntament de Tarragona per les inundacions».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris